Ο «κομβικός παίκτης» δέθηκε κόμπο στην Αθηνών Κορίνθου

Ο «κομβικός παίκτης» δέθηκε κόμπο στην Αθηνών Κορίνθου

«Επενδύουμε στην ανάπτυξη της εφοδιαστικής αλυσίδας, που κυριαρχεί πλέον στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Οι υποδομές και οι μεταφορές μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα κομβικό “παίκτη” στη ΝΑ Μεσόγειο και τα Βαλκάνια». Αυτά είπε σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε μόλις χθες Τετάρτη ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας.

Να επενδύσουμε στην κυριαρχία στο παγκόσμιο στερέωμα θέλουμε! Κομβικοί παίκτες γινόμαστε! Ο κ. Σταϊκούρας δεν φοβάται τις λέξεις. Μόνο που αρκεί ένα ατύχημα με βυτιοφόρο στην Εθνική για να κάνει κομμάτια τα μεγάλα λόγια.

Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες στην Αθηνών Κορίνθου, επειδή κανείς δεν πρόβλεψε να κλείσει το δρόμο έγκαιρα, επειδή ενώ είχε κλείσει ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος, τα διόδια έμεναν ανοιχτά και τα αυτοκίνητα συνέχιζαν να πηγαίνουν προς εκεί.

Δεν φταίει ο Χρήστος Σταϊκούρας θα πει κάποιος, καινούργιος είναι. Καινούργιος στο υπουργείο είναι, αλλά παλιός στο σύστημα Μητσοτάκη που σε κάθε αναποδιά, σε κάθε καταστροφή, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Παλιός σε κυβέρνηση που έχει πρόχειρα τα μεγάλα λόγια, τις εξαγγελίες και τον αυτοθαυμασμό και το μόνο που έχει πραγματικά καταφέρει είναι να βυθίσει τον λαό σε ένα πηγάδι ανασφάλειας, με τρομακτική ακρίβεια στην αγορά και απουσία των κρατικών μηχανισμών όταν αυτοί χρειάζονται.

Το «παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα» δεν απαλλάσσει τον κύριο Σταϊκούρα από ευθύνες. Ηταν υπουργός Οικονομικών της προηγούμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τώρα, ο κομβικός παίκτης δέθηκε κόμπο στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter