O κορονοϊός αναβάλει συναυλίες και βάζει φωτιά στο live streaming

O κορονοϊός αναβάλει συναυλίες και βάζει φωτιά στο live streaming

Όλο και περισσότερα συγκροτήματα δίνουν την ευκαιρία στο κοινό τους να παρακολουθήσουν δωρεάν συναυλίες μέσω των social media

Την ώρα που ο μουσικός και όχι μόνο Τύπος επικρίνει σφόδρα τους Stereophonics και τους οπαδούς τους που αγνόησαν τις ειδικές συνθήκες και γέμισαν τους συναυλιακούς χώρους σε Μάντσεστερ και Κάρντιφ, αυξάνονται και πληθύνονται οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που δίνουν την ευκαιρία στο κοινό τους να παρακολουθήσουν δωρεάν συναυλίες μέσω live streaming.

Την περασμένη εβδομάδα το ουαλικό ροκ συγκρότημα δημοσίευσε στα social media βίντεο και φωτογραφίες από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους εν μέσω πανδημίας, συγκεντρώνοντας σωρεία επικριτικών σχολίων. Την σκυτάλη πήρε ο βρετανικός Τύπος με το χαρακτηριστικό το άρθρο της Daily Mail να φέρει τον τίτλο… «What are they thinking?». Απαντώντας στους επικριτές του το συγκρότημα δικαιολόγησε την απόφασή του να πραγματοποιηθούν κανονικά οι συναυλίες λέγοντας: «Όπως και όλο το υπόλοιπο έθνος, ακούσαμε την Πέμπτη τον Πρωθυπουργό και τους επιστημονικούς υπεύθυνους να μας ενημερώνουν για την κυβερνητική πολιτική ενόψει του κορωνοϊού. Εφόσον η άποψή τους ήταν ότι, στο συγκεκριμένο στάδιο, δεν χρειάζεται να απαγορευτούν οι μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, ενεργήσαμε αναλόγως, προχωρώντας τις προγραμματισμένες μας συναυλίες».

Σε αντίθεση με τους Stereophonics, η συντριπτική πλειονότητα των καλλιτεχνών όχι μόνο προσαρμόζονται ακυρώνοντας προγραμματισμένες συναυλίες, αλλά πολλοί προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να μετατρέψουν το σαλόνι τους σε συναυλιακό χώρο.

Όπως αναφέρει το rockyourlife.gr, την αρχή έκαναν πριν από λίγες ημέρες οι Code Orange, οι οποίοι έπαιξαν δωρεάν ολόκληρο το νέο τους album «Underneath» σε έναν άδειο χώρο στη γενέτειρά τους, το Πίτσμπουργκ, ενώ κάθε μέρα ο κατάλογος με τις online συναυλίες που έχουν εμπλουτίζεται.

Απόψε οι Dropkick Murphys θα μεταδώσουν ζωντανά μέσω των καναλιών τους στα social media τη συναυλία που θα δώσουν στη Βοστόνη για την St.Patrick’s Day, ενώ ο Neil Young ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα δώσει στην δημοσιότητα τα «Fireside Sessions», τα οποία θα μπορούν να δουν οι fans online.

Πατήστε εδώ για να δείτε την συναυλία

Οι Γερμανοί ρόκερς Kadavar ακύρωσαν τα επερχόμενα σόου του και στις 21 Μαρτίου θα δώσουν μια διαδικτυακή συναυλία μέσα από το στούντιό τους στο Βερολίνο!

Το σουηδικό hard rock συγκρότημα Blues Pills σε μήνυμα του στο Facebook ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δώσουν με την σειρά τους μια διαδικτυακή συναυλία.

Χαράς ευαγγέλια και για τους φίλους του σκληρού ήχου καθώς ένας από τα πιο δυνατούς εκπροσώπους του μοντέρνου μέταλ, οι Trivium ανακοίνωσαν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν τα αρχεία τους και θα δώσουν στο κοινό δωρεάν αρκετό συναυλιακό υλικό.

Τέλος, οι Νορβηγοί Green Carnation θα μεταδώσουν ζωντανά και δωρεάν την παρουσίαση του νέου τους δίσκου Leaves Of Yesteryear.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter