Ο κορονοϊός «απειλεί» και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο κορονοϊός «απειλεί» και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τονίζει ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ακύρωσης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης ελέω της επιδημίας του κορονοϊού.

Ο Ντικ Πάουντ, μέλος της ΔΟΕ, σε δηλώσεις του στο Associated Press υπογράμμισε ότι εάν κριθεί εξαιρετικά επικίνδυνη η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο της Ιαπωνίας, τότε η Επιτροπή θα ακυρώσει τη διεξαγωγή τους, αποκλείοντας μάλιστα το ενδεχόμενο αναβολής ή μεταφοράς της διοργάνωσης σε άλλη χώρα!

«Όσο πλησιάζει η ώρα για την έναρξη των Αγώνων, οι αθλητές θα αρχίσουν να ρωτούν εάν υπάρχει επαρκής έλεγχος και το εάν μπορούν να είναι αισιόδοξοι. Πρέπει να ενισχύσουμε τα μέτρα ασφάλειας, το φαγητό, το Ολυμπιακό Χωριό, τα ξενοδοχεία. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να χτίσουν τα δικά τους studios. Αν η ΔΟΕ αποφασίσει ότι οι Αγώνες δεν μπορούν να διοργανωθούν όπως είχαν προγραμματιστεί, τότε είναι πιθανό να κοιτάξουμε το ενδεχόμενο ακύρωσης τους», ανέφερε ο Ντικ Πάουντ.

Οι 32οι Θερινοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter