Ο κόσμος καίγεται και ο Γιώργος Πατούλης εγκαινιάζει… φανάρια στο Κολωνάκι

Ο κόσμος καίγεται και ο Γιώργος Πατούλης εγκαινιάζει… φανάρια στο Κολωνάκι

Αν έχει ανάγκη για κάτι αυτή την ώρα η Αττική, αυτό σίγουρα είναι ο… εκσυγχρονισμός της φωτεινής σηματοδότησης και μάλιστα όχι όπου κι όπου αλλά στο Κολωνάκι, στα φανάρια του… Da Capo και του Peros. 

Τι κι αν τα νοσοκομεία της Αττικής ασφυκτιούν και οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει, στη ζωή ακόμα και τα πιο μικρά έχουν τη δική τους σημασία κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης της Αττικής βρέθηκε στο Κολωνάκι την περασμένη Τετάρτη για να επιβλέψει προσωπικά τις εργασίες εκσυγχρονισμού της φωτεινής σηματοδότησης και όπως ο ίδιος φρόντισε να μας ενημερώσει πρόκειται για ένα έργο αναβάθμισης φωτεινών σηματοδοτών το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια με 10 εκατομμύρια ευρώ. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, πρόκειται για νέους σηματοδότες LED με λαμπτήρες πυράκτωσης, έχουν πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος. Φυσικά, ο κ. Πατούλης δεσμεύθηκε πως θα υπάρξει συνέχεια ώστε να νιώσουν όλοι οι πολίτες απόλυτα ασφαλείς.

Αν και ο Γιώργος Πατούλης παρουσίασε με μεγάλη περηφάνια τον εκσυγχρονισμό των φαναριών στο Κολωνάκι αναρτώντας και τις ανάλογες φωτογραφίες στην σελίδα του στο facebook τα σχόλια που εισέπραξε από κάτω δεν ήταν μάλλον τα αναμενόμενα… Ακόμα και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη φαίνεται να δυσκολεύεται να πιστέψει τον εκσυγχρονισμό αυτό αναρωτώμενη «Πως εκσυγχρονίζετε το Σταμάτη κ το Γρήγορη δηλαδή ;;;;;». 

Δείτε μερικά από τα σχόλια



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter