«Ο κόσμος το έχει τούμπανο» αλλά στο ΑΠΕ «κρυφό καμάρι» για το διαβατήριο Μαρινάκη

«Ο κόσμος το έχει τούμπανο» αλλά στο ΑΠΕ «κρυφό καμάρι» για το διαβατήριο Μαρινάκη

Το ΑΠΕ δίνει χαρακτήρα… μυστηρίου στην είδηση για την απόφαση – «χαστούκι» του ΣτΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το διαβατήριό του. Γιατί «μυστήριο»; Αφού δεν αναφέρουν πουθενά το όνομά του επιχειρηματία και προέδρου του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απεφάνθη ότι η αφαίρεση του διαβατηρίου του εφοπλιστή μετά την σε βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματικά αδικήματα ήταν Συνταγματική, αλλά λόγω σπουδαιότητας παρέπεμψε το όλο θέμα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Σημειώνεται πως το διαβατήριο του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, του είχε αφαιρεθεί πριν από ένα περίπου χρόνο και τον περασμένο Σεπτέμβρη του επεστράφη στα βουβά από την ΕΛ.ΑΣ, παρά το γεγονός ότι έχει σε βάρος του εκκρεμείς ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μεταξύ, οι ενημερωτικές ιστοσελίδες «παίζουν» κανονικά το θέμα της σημερινής απόφασης του ΣτΕ, αναφέροντας το όνομα του κ. Μαρινάκη. Ωστόσο, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επέλεξαν να δώσουν χαρακτήρα… μυστηρίου στη σχετική δημοσίευση η οποία φέρει τίτλο: «Στο ΣτΕ παραπέμπεται το ζήτημα της συνταγματικότητας της αφαίρεσης του διαβατηρίου εφοπλιστή».

Φυσικά, στο «σώμα» του κειμένου δεν αναφέρεται ούτε καν το μικρό όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού

Ποιος άραγε να είναι ο εφοπλιστής που του αφαιρέθηκε το διαβατήριο; Μάλλον δεν τολμούν να πουν ούτε το όνομα… Προφανώς, διάβασαν το κείμενο αρκετές φορές για να βεβαιωθούν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter