Ο Κώστας Μπακογιάννης ακυρώνει τη φιέστα για το Λούκο

Ο Κώστας Μπακογιάννης ακυρώνει τη φιέστα για το Λούκο
Ο Κώστας Μπακογιάννης επικεφαλής του "Αθήνα Ψηλά" παρουσιάζει υποψηφίους του συνδυασμού του, σήμερα σε ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών "Φωκιανός" Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Την επόμενη μέρα από τη δημοσίευση άρθρου στο documentonews.gr στις 10 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Η χώρα πνίγεται, αλλά ο Μπακογιάννης καλεί σε φιέστα», ο Δήμαρχος Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, τιμητική εκδήλωση για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Γιώργο Λούκο.

Μάλλον αυτός και το επιτελείο του θορυβήθηκαν από τη δημοσίευσή μας, η οποία διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και ανέβαλαν την εκδήλωση σε καταλληλότερο χρόνο στο μέλλον και όχι την ώρα που η χώρα μας βιώνει μια ανείπωτη καταστροφή, με χιλιάδες συνανθρώπους μας να έχουν χάσει τα πάντα, άλλους να αγνοούνται και άλλους να μη βρίσκονται δυστυχώς πια μαζί μας.

Έκανε δηλαδή ακριβώς αυτό που ελπίζαμε κι εμείς.

Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει από σεβασμό στον πόνο τόσων ανθρώπων. Γιατί για κάθε πράγμα υπάρχει το σωστό timing, aλλιώς πέφτει στο κενό ή δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο, που στην περίπτωση αυτή είναι να διορθωθεί μια αδικία, μετά από τη δικαστική αθώωση του Γιώργου Λούκου από τις κακουργηματικές κατηγορίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter