Ο Κώστας Μπακογιάννης… απειλεί να ασχοληθεί με το κυκλοφοριακό

Ο Κώστας Μπακογιάννης… απειλεί να ασχοληθεί με το κυκλοφοριακό

Τέσσερα χρόνια δήμαρχος Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης και τώρα, δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θυμήθηκε ότι η Αθήνα έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα. Οπότε συναντήθηκε με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και του παρέδωσε σχετική πρόταση. Φυσικά πρόβαλε το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Το γεγονός ότι τρία χρόνια ταλαιπωρεί με ράβε-ξήλωνε τον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, την Πανεπιστημίου, το ξέχασε. Είχε ξεκινήσει με τα μεγαλεπήβολα και πολυδιαφημισμένα σχέδια του «Μεγάλου Περίπατου» για να καταλήξει σε ένα απόλυτο φιάσκο.

Θυμίζουμε τις ζαρτινιέρες των 4.000 ευρώ, τους φοίνικες στη γλάστρα, τη βρώμα των βαμμένων δήθεν ποδηλατόδρομων. Ολα αυτά που ξηλώθηκαν, επειδή όπως είχε πει ήταν «επικοινωνιακό λάθος». Οχι λάθος σχεδιασμού και υλοποίησης, όχι λάθος που στοίχισε δεκάδες εκατομμύρια, απλώς «επικοινωνιακό»!

Ακολούθησαν ξανά σκαψίματα, πλατάνια που ξεραίνονται κ.λπ. και η Πανεπιστημίου εξακολουθεί να είναι γιαπί και τα αυτοκίνητα να βρίσκονται σε μόνιμο μποτιλιάρισμα όταν περνούν εργάσιμες ώρες από εκεί.

Αν ο Κώστας Μπακογιάννης γίνει… δήμαρχος, μπορεί να ασχοληθεί και με το κυκλοφοριακό. ‘Η να συνεχίσει το σκάψιμο στην Πανεπιστημίου.

Πηγή: Twitter
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter