Ο Κώστας Μπακογιάννης πέφτει με αλεξίπτωτο και… πέρα βρέχει!

Ο Κώστας Μπακογιάννης πέφτει με αλεξίπτωτο και… πέρα βρέχει!
Φωτογραφία: Facebook

Μαζί με τα «χρόνια πολλά» να ευχηθούμε στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη που γιορτάζει σήμερα και καλή «ενσυναίσθηση».

Ο ίδιος επέλεξε ως δώρο για τον εαυτό του να πέσει με αλεξίπτωτο, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook που συνοδεύεται και με φωτογραφία.
Θα σεβαστούμε, που όπως γράφει το έκανε στη μνήμη ενός φίλου του…

Αλλά έχουμε μερικές απορίες αφού ο κ. Μπακογιάννης είναι δημόσιο πρόσωπο.

Από χθες που μαίνεται η πυρκαγιά και καίγεται η Κορινθία δεν έχει ανεβάσει τίποτα σχετικό, ενώ προωθεί το έργο του Δήμου Αθηναίων, αν και ο Μεγάλος Περίπατος άφησε πολλά τραύματα και οικονομικά και αισθητικά.

Τόσοι άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, τόσοι άνθρωποι κινδύνεψαν, τόσες δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν και ο απολογισμός δεν έχει γίνει ακόμα… Αλλά ο Κώστας Μπακογιάννης πέφτει με αλεξίπτωτο. Σε λίγο θα πέσει και από τα σύννεφα αφού ασκούμε κριτική!

Την ίδια ώρα οι Έλληνες προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάνε σε μια θάλασσα, ή ακόμα και να βγουν στο κοντικό πάρκο, αν υπάρχει στην περιοχή τους, αλλά ο Δήμαρχος σκέφτηκε να προμοτάρει τον εαυτό του να πετάει πάνω από βουνά και λαγκάδια!

Επίσης γράφει πως «τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίσφαιρα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». 

Τώρα πως θα είναι ανοικτά στον αστερισμό της οικογενειοκρατίας, του νεοφιλελευθερισμού και της άκρατης ταξικής κοινωνίας, μόνον ο κ. Μπακογιάννης θα μπορούσε να το πιστεύει!

Γενικά η ευρύτερη οικογένεια έχει ένα μικρό πρόβλημα στην προσγείωση και στην ενσυναίσθηση, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο θείος του, πρωθυπουργός έχουν ένα πρόβλημα με τις «συγκυρίες» και το «timing» (στο ελληνικότερο).

Ο μεν θείος, μεταξύ των άλλων βρίσκει κάθε ευκαιρία να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ενώ η σύζυγος του πρωθυπουργού-θείου προτιμά εν μέσω πανδημίας να δίνει συνεντεύξεις στους Financial Times στυλ life style…

Και πάλι τις ευχές μας κύριε Δήμαρχε! 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter