Ο Κουμουτσάκος κοινωνεί και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση (Photo)

Ο Κουμουτσάκος κοινωνεί και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση (Photo)

Αυτή η κυβέρνηση πατάει πάνω σε δύο διαφορετικές βάρκες. Η μία της υποτιθέμενης (ταξικής) αριστείας και η άλλη του σκοταδισμού.

Στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει ταυτόχρονα την ακροδεξιά, την κεντροδεξιά, τους φιλελεύθερους νεοδημοκράτες και τους θρησκευόμενους συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει παράγοντας ένα πολιτικό αχταρμά που μπροστά του, ακόμα και ο νεοφιλελευθερισμός σηκώνει ψηλά τα χέρια του.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος -γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την επίσημη θέση του κόμματός του και τους επιστήμονες- πηγαίνει και κοινωνεί στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αγία Σοφία του Νέου Ψυχικού.

Εννοείται χωρίς καμία προφύλαξη.

Ο ίδιος ο υπουργός της κυβέρνησης δεν τηρεί τίποτα από αυτά που συστήνει και νομοθετεί η ίδια η κυβέρνησή του, δίνοντας μάλιστα πάτημα στον σκοταδισμό του Κλήρου και βέβαια το κακό παράδειγμα για τους πολίτες.

Έτσι λοιπόν η εκκλησιαστική σελίδα romfea.gr γράφει στο άρθρο της:

«Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη.

Μια μέρα μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος απάντησε στον Καθηγητή Δερμιτζάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων!

Η φωτογραφία είναι απάντηση σε τέτοιου είδους δηλώσεις:»

Θεωρητικά και κανονικά τον κύριο Κουμουτσάκο θα έπρεπε να τον στείλει στο σπίτι του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοπτικές διαδικασίες. 

Δεν μπορείς να κλείνεις το μάτι σου προς όλες τις γωνίες, κάποτε αποκαλύπτεσαι! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter