Ο Κουμουτσάκος θα αντιμετωπίσει με το «δόγμα Sting» τους… Τούρκους

Ο Κουμουτσάκος θα αντιμετωπίσει με το «δόγμα Sting» τους… Τούρκους

Είναι πλέον σίγουρο ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τα έχουν χάσει, μπροστά στο πρόβλημα των προσφύγων και μεταναστών αλλά και της επιθετικότητας της Άγκυρας .

Εκτός από τον πολεμοκάπηλο υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί κάνει πολεμικές δηλώσεις κατά της γείτονος βάζοντας μάλιστα στο περιθώριο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως ανήμπορο και μη γνώστη του αντικειμένου, ένα άλλο μέλος της κυβέρνησης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου την περίοδο αυτή, ανέπτυξε το αποτρεπτικό δόγμα της κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία αφήνοντας άναυδους δημοσιογράφους και κοινό.

Ο Κουμουτσάκος λοιπόν, που ας σημειωθεί ξεκίνησε την καριέρα του ως διπλωμάτης στο υπουργείο Εξωτερικών και μεταπήδησε αργότερα στην πολιτική, σε παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, ρωτήθηκε τι θα κάνει η Ελλάδα αν ένα τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος επιχειρήσει να κάνει γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ. 

Ως παλαιός ρόκερ λοιπόν, στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, απάντησε: «Η Ελλάδα έχει ζωτικά συμφέροντα και ένοπλες δυνάμεις. Σε καταστάσεις έντασης όπως αυτές, πρέπει να ισχύει το δόγμα Sting, ξέρετε ποιος είναι ο Sting; Ο τραγουδιστής των Police. Ποιο είναι αυτό το δόγμα; Αυτό που έλεγε αυτό το τραγούδι, πολύ γνωστό σε όλους, κάθε σου αναπνοή και κάθε σου κίνηση εγώ θα την παρακολουθώ. Αυτό είναι το δόγμα που πρέπει…every breath you take,every move you make, i will be watching you, αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα».

Αν ο υπουργός δεν έκανε πλάκα, πως όμως μπορείς όμως να κάνεις πλάκα με τα εθνικά θέματα, τότε κάτι άλλο συμβαίνει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλλον πρέπει από κάποιον να γίνει φροντιστήριο για το τι ακριβώς υποστηρίζουν οι υπουργοί όταν βγαίνουν στις τηλεοράσεις.

Γιατί πλάκα, πλάκα μπορεί να φτάσουν οι γείτονες μέχρι την Εύβοια και ο Κουμουτσάκος να παρακολουθεί παίζοντας κιθάρα το τραγούδι του Sting.

Παρακολουθείστε στο 40′ περίπου τον ρόκερ υπουργό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter