Ο κουμπαράς του Τσακαλώτου για ταξίδια αναψυχής σε Σαντορίνη και Μπαχάμες!

Ο κουμπαράς του Τσακαλώτου για ταξίδια αναψυχής σε Σαντορίνη και Μπαχάμες!

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την ανησυχία ευρωπαίου αξιωματούχου για τα μέτρα ενίσχυσης και ελάφρυνσης που ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή, στηλιτεύοντας παράλληλα την ακατάπαυστη αναπαραγωγή της συγκεκριμένης ανώνυμης δήλωσης από τα αντιπολιτευτικά Μέσα.

«Διαβάζω στον τύπο της αντιπολίτευσης ότι ένας ευρωπαίος αξιωματούχος είναι μπερδεμένος και ανήσυχος» είπε και πρόσθεσε ειρωνικά: «Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που ένας ευρωπαίος αξιωματούχος είχε ανησυχίες και προβληματισμούς, θα είχα μαζέψει χρήματα για να πάω με παρέα στη Σαντορίνη».

Μάλιστα, το προχώρησε και πολλά βήματα παραπέρα, φτάνοντας μέχρι τις… Μπαχάμες. «Αν, δε, μιλήσουμε για την αναπαραγωγή των ανησυχιών αυτών από τον Τύπο της αντιπολίτευσης, τότε θα πήγαινα στις Μπαχάμες!», ήταν το σκωπτικό του σχόλιο.

Περνώντας στην ουσία, ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η κυβέρνηση δουλεύει με πρόγραμμα και συμμαχίες και με κοστολογημένο σχέδιο για τα μέτρα του 2019. «Τα νούμερα είναι συντηρητικά. Έχουμε καβάτζα αν δεν πάει κάτι καλά» υποστήριξε και κατέληξε λέγοντας: «Δουλεύουμε πάνω σε αριθμούς και δεν τους “μεταμορφώνουμε” για να κάνουμε την πολιτική που θέλουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter