Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα για τον πατέρα του (Video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε σε κλάματα για τον πατέρα του (Video)

Σε κλάματα ξέσπασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία από ηπατική ανεπάρκεια και όπως είπε, αυτό που τον στεναχωρεί πολύ είναι ότι ο πατέρας του δεν πρόλαβε να τον δει να φτάνει στην κορυφή.

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα», είπε.

Μάλιστα, στην εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο του πατέρα του, ο οποίος μιλούσε για τον Ρονάλντο, που τότε ήταν ένα μικρό παιδί.

«Δεν είχα δει ποτέ αυτό το βίντεο. Ποτέ. Απίστευτο.. Ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου, ήταν πάντα μεθυσμένος», σχολίασε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Παράλληλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε και για την περίοδο που βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορία βιασμού από τη Κάθριν Μαγιόρκα. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε κρίνει ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία και δεν άσκησε δίωξη σε βάρος του.

«Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου. Είναι δύσκολο. Έχει σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε ο άσος της Γιουβέντους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter