Ο κροίσος που άφησε στον δρόμο 11.000 ανθρώπους τα «σπάει» στη Μύκονο με την Κρις Τζένερ (Video)

Ο κροίσος που άφησε στον δρόμο 11.000 ανθρώπους τα «σπάει» στη Μύκονο με την Κρις Τζένερ (Video)

Λογαριασμό χιλιάδων ευρώ έκαναν στη Μύκονο ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σερ Φίλιπ Γκριν, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Τόμι Χίλφιγκερ και την Κρις Τζένερ, μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν.

Η παρέα ήθελε οπωσδήποτε να σπάσει πιάτα και έτσι κι έγινε, υπό τους ήχους «Sirtaki», στο διάσημο Caprice, ένα από πιο φημισμένα και καλά «μαγαζιά» της Μυκόνου.

Και δεν θα υπήρχε τίποτα μεμπτό, εάν ο Σερ Φίλιπ Γκριν, που έγινε πασίγνωστος και πάμπλουτος μέσω της αλυσίδας Topshop, δεν είχε αφήσει στον δρόμο 11.000 ανθρώπους, μετά την κατάρρευση της εταιρείας του και αν δεν βρισκόταν σε δικαστική αντιπαράθεση μαζί τους.

Ο Γκριν έχει καταπλεύσει στο νησί με τη θαλαμηγό του, αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών, και ζει απτόητος την «dolce vita» του, κάνοντας τεράστιους λογαριασμούς και χωρίς να τον πτοεί προφανώς καθόλου το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στους πρώην εργαζόμενούς του.

Σύμφωνα με αυτόπτες «μάρτυρες» η παρέα το συγκεκριμένο βράδυ έσπασε δεκάδες πιάτα, με το εστιατόριο να χρεώνει το καθένα 15-20 ευρώ και εκείνους να έχουν στο τραπέζι τους πάνω από 200 πιάτα.

(Πηγή: Mirror)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter