Ο Κωνσταντινόπουλος του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να υιοθετήσει τα fake news της Αστυνομίας για το Κουκάκι και την πάτησε!

Ο Κωνσταντινόπουλος του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να υιοθετήσει τα fake news της Αστυνομίας για το Κουκάκι και την πάτησε!

Έσπευσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος να ταυτιστεί με την αστυνομία και να διαδώσει fake news χωρίς καν να τα επεξεργαστεί, ίσως γιατί δεν εξυπηρετούσαν το αφήγημά του.

Έγραψε λοιπόν το εξής στο Twitter:

«Φοβερή σύμπτωση, το πατρικό των καταληψιών ήταν μεσοτοιχία με το πατρικό τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση υποστήριξης τους και ρωτώ, γιατί δεν έκαναν κατάληψη στο πατρικό τους και πήγαν σε ξένο σπίτι;

Μήπως ξέρουν κάτι στο ΣΥΡΙΖΑ»

Προφανώς ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έσπευσε να υιοθετήσει την περιγραφή της Αστυνομίας:

«Η γυναίκα (σ.σ. της διπλανής κατοικίας) ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα. Αστυνομικοί με την παρουσία του εισαγγελέα εισήλθαν στην οικία και ανέβηκαν στην ταράτσα όπου υπήρχαν τρία άτομα.

Και οι τρείς ακινητοποιήθηκαν και δεσμεύτηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην ταράτσα. Πρόκειται για τον κάτοικο της διπλανής οικίας και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι συνελήφθηκαν ο μεν πατέρας για αντίσταση στις αστυνομικές δυνάμεις και τα δύο παιδιά για συμμετοχή στην κατάληψη.»

Μόνον που όσο και να προσπαθεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, το ψέμα αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί και εδώ έρχεται ο Νίκος Ευσταθίου, δημοσιογράφος στην Καθημερινή ο οποίος διαψεύδει περίτρανα και την Αστυνομία και το δεκανίκι της, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Σχολίασε λοιπόν στο Twitter:

«Ακόμα πιο εξοργιστικό από την αστυνομική βία στο επεισόδιο στου #Κουκάκι είναι η στοχευμένη παραπληροφόρηση από την πλευρά της για τα παιδιά και τον πατέρα – οι οποίοι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τις καταλήψεις. Οφείλει να απολογηθεί και για τα δύο.»

Και συμπληρώνει στις απαντήσεις του όταν κάποιος του αναφέρει: «Εδώ γράφουν όλοι ότι τα παιδιά τους είχαν καταλάβει το κτήριο, είστε σίγουρος;»

«Σίγουρο σφάλμα, προσυπογράφω προσωπικά. Επίσης έχω πάει στην ταράτσα του σπιτιού και μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι της Ματρώζου 47 (όχι 45 όπου γινόταν η κατάληψη). Οι άνθρωποι συλλήφθηκαν στο ίδιο τους το σπίτι στο οποίο η ΕΛ.ΑΣ ολοκλήρωσε έρευνα + προφανώς δεν βρήκε τίποτα.»

«Ο οποίος πατέρας είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης και γενικά δεξιών φρονημάτων αξίζει να σημειωθεί (γιατί μερικά τρολ μόνο αυτό τους νοιάζει απ’ότι φαίνεται).»

Ακόμα κι αν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραδεχθεί το σφάλμα του, η παραπληροφόρηση θα έχει πετύχει μέρος από το στόχο της…

Για να επιβεβαιώσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ευσταθίου σημειώνει στη συνέχεια:

«Από επικοινωνία με την #ΓΑΔΑ γνωρίζω οτι τα 2 παιδιά εξετάζονται σε δημ. νοσοκομείο, και ο πατέρας έχει σπασμένα γυαλιά και ακουστικό βαρηκοΐας. Να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει ποινική δίωξη, δεν έχει επιτραπεί ακόμα στα παιδιά να συναντηθούν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο. #κουκακι»

«Δεκάδες μάρτυρες από την γειτονιά που παρακολούθησαν το στιγμιότυπο από τα μπαλκόνια τους ενδιαφέρονται να καταθέσουν στην υπόθεση στο #Κουκακι για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter