Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέγραψε στους Ντάλας Μάβερικς

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέγραψε στους Ντάλας Μάβερικς

Στο δρόμο που χάραξε ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο 21χρονος άσος, που επελέγη στο νούμερο 60 του ντραφτ, υπέγραψε two way contract με τους Μάβερικς.

Πρόκειται για ένα καθεστώς που έχει καθιερωθεί από πέρσι επιτρέποντας στις ομάδες του ΝΒΑ να έχουν δύο έξτρα θέσεις στο ρόστερ τους και να μετακινούν παίκτες που από την πρώτη τους ομάδα στη θυγατρική τους στην G-League και αντίστροφα.

Στο μεταξύ, ο μικρός αδερφός των Γιάννη και Θανάση είχε καλή παρουσία στο τελευταίο του παιχνίδι στο summer league. Το Ντάλας επικράτησε 96-92 των Γουίζαρντς και ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε 10 πόντους με 4/5 βολές και 3/4 δίποντα, καθώς επίσης 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 11 λεπτά.

Χαρούμενος για το deal του Κώστα Αντετοκούνμπο με τους Μάβερικς δήλωσε ο αδερφός του, Γιάννης.

«Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το παιδί! Συγχαρητήρια για το two way contract που υπέγραψες με τους Ντάλας Μάβερικς. Ταβάνι σου είναι ο ουρανός νεαρό Freak! Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Είναι μόνο η αρχή», έγραψε στο Instagram ο 23χρονος σταρ των Μπακς.

So proud of this guy!!!!! Congrats on your two way contract with the Dallas Mavericks! Sky is the limit for you young FREAK!!! Keep working hard. @kostas__ante13 #JustTheBeginning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter