Ο Κώστας Καραμανλής διαφημίζει το έργο του στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος γελάει!

Ο Κώστας Καραμανλής διαφημίζει το έργο του στη Θεσσαλονίκη και ο κόσμος γελάει!

Είναι να μην σε πάρει η κάτω βόλτα και δεν σε σώζουν ούτε δέκα λίστες Πέτσα!

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής βρήκε την ώρα να… διαφημίσει το έργο του στη Θεσσαλονίκη με ανάρτησή του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες σπονσοράρετε κιόλας.

Με απλά λόγια ο κόσμος έχει τα τραγικά του προβλήματα και ο υπουργός προσπαθεί να τους πείσει πως δεν είναι ακριβώς έτσι και πως η κυβέρνηση…. «μεριμνά» και για τις μεταφορές…

Με απλά λόγια ενώ δεν υπάρχουν ΜΕΘ… ο υπουργός διαφημίζει λεωφορεία που αν πιστέψουμε τους σχολιαστές κάτω από την ανάρτησή του, δεν τα έχουν δει καν! 

Εννοείται πως όλα αυτά τα γράφει τη στιγμή που πάγωσαν το έργο του Μετρό που ήταν σχεδόν έτοιμο με πρόφαση τα αρχαία ώστε να πάρουν περισσότερα χρήματα οι εργολάβοι…

Γράφει ο Κώστας Καραμανλής:

Στα ΜΜΜ έχουμε ένα σχέδιο δράσης που αναπτύσσεται σε τρεις φάσεις:

✅ Στην ανάπτυξη, στην ενίσχυση και στην ανανέωση.

Στη Θεσσαλονίκη

▪ 130 επιπλέον λεωφορεία

▪ 50 επιπλέον λεωφορεία από δωρεά του Δήμου

▪ 70 επιπλέον λεωφορεία με leasing

▪ Τονώθηκαν τα οικονομικά του ΟΑΣΘ

#YME

Αλλά η διαφημιστική και εκτός τόπου ανάρτηση του υπουργού δεν φάνηκε να πείθει αφού τα σχόλια παραπέμπουν σε πλήρη αποδοκιμασία. Παραθέτουμε μερικά εξ αυτών: 

  • Μπουλη , σε παραπέμπω σε ενα ασμα του Στράτου (όχι του στρατού , μην μπερδεύεστε εκεί στην ΝΔ ) …αργά , είναι πιά αργά , τα λεωφορεία οταν βγηκαν στους δρόμους ητανε αργα , ηταν πιά αργά , οι εντατικές γεμίσαν και τα μνήματα ανοίξαν , αργά , είναι πιά αργά …
  • Είστε και χιουμορίστας!
  • Νά γελάσω σήμερα η αυριο;;;; έλα μαζί μου αυριο το πρωι αν δέν παρω το αυτοκίνητο μου δόξα τόν Θεό που υπάρχει και αυτό είμαι υποχρεωμένη νά παρω τέσσερα λεωφορεία που η θά σπρώχνω η δεν θα περασουν ποτέ η θα βρωμάνε η θα πέρνουν φωτιά…. Θέλεις καί αλλά????? Συγχαρητήρια σου ειπα για τον ΟΑΣΘ?????
  • Η εικονική πραγματικότητα του μπούλη που αν είχε άλλο επίθετο δεν θα πουλούσε ούτε κουλούρια στον δρόμο.
  • Το μόνο σχέδιο που έχετε είναι να κατεδαφίσετε ό,τι παραλάβατε από τον Συριζα.Πρώτος στόχος βέβαια τα 37 δις.
  • Καλά όταν το αναπτύξτε πείτε το και σε μας τους θεσσαλονικεις γιατί αλλιώς δεν θα το καταλάβουμε. Γιατί? Μα φυσικά γιατί δεν άλλαξε τίποτε. Μπείτε σε ένα λεωφορείο και διασχίστε την πόλη και από ανατολικά και από δυτικά. Θα ντραπειτε για το πώς μεταφέρονται οι άνθρωποι. Με λεωφορείο όμως όχι με το αμάξι σας.
  • Υποτιμάται κε Κώστα του Αχιλλέα Καραμανλή τη νοημοσύνη του κόσμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter