Ο Κώστας Λειβαδάς και πάλι με τους φίλους του στη Σφίγγα, την Παρασκευή! (Video και Photos)

Ο Κώστας Λειβαδάς και πάλι με τους φίλους του στη Σφίγγα, την Παρασκευή! (Video και Photos)

Ένα πάρτι με φίλους. Και με μουσικές αγαπημένες. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ο Κώστας Λειβαδάς θα συναντηθεί και πάλι με τους φίλους του, στη Σφίγγα, στην καρδιά της Αθήνας, για την δεύτερη και τελευταία (προς το παρόν) παράσταση με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, όπως αυτή αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα πιο πρόσφατα «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός».

Την περασμένη Παρασκευή μαζί με τον Κώστα Λειβαδά ήταν η μαγική Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Νικόλ Σαραβάκου (10 Μαρτίου). Αυτή την Παρασκευή (17 Μαρτίου) μαζί του θα είναι οι Ρένος Χαραλαμπίδης και Παυλίνα Βουλγαράκη.

Γκεστ, παραγγελιές, εξομολογήσεις και πολλά αστεία!

Και επειδή τα live του Κώστα Λειβαδά δεν είναι απλά live, πάντα υπάρχουν οι απρόσμενες εκπλήξεις, φίλοι που παίρνουν για λίγο το μικρόφωνο για να πουν αγαπημένα τους τραγούδια, αλλά και ιστορίες που λέει ο ίδιος ο Κώστας -είναι καταπληκτικός παραμυθάς- από το πως δημιουργήθηκε κάποιο τραγούδι, μέχρι …παρελειπόμενα των παρασκηνίων και πολλά πολλά ακόμα. Και -όπως ήδη ξέρουν όσοι τον παρακολουθούν χρόνια- πάντα υπάρχει διάλογος δικός του με το κοινό, ανταλλαγή αστείων, ένα ατέλειωτο πάρτι με τη συμμετοχή όλων όσων βρίσκονται μαζί του.

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος -με το …σκονάκι του- ανέβηκε στην σκηνή μετά από προτροπή του Κώστα Λειβαδά για να τραγουδήσει μαζί με τον Κώστα, το αγαπημένο “κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα”!

Μιλώντας για τα δυο live στη Σφίγγα, ο Κώστας Λειβαδάς αναφέρει: «Τα δύο μου νέα live με βρίσκουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική. Μετά τις τελευταίες συνεργασίες με τον Γιάννη (Κότσιρα) και την Ελένη (Τσαλιγοπούλου), είμαι στο στάδιο παραγωγής δύο προσωπικών μου δίσκων και μάλιστα ο ένας με τους «Υπνοβάτες». Το πρώτο μου ηλεκτρικό γκρουπ και τα πρώτα μου τραγούδια που περίμεναν 20 χρόνια να ηχογραφηθούν ξανά και να δουν το φως. Μέσα σε αυτή τη διάθεση θα ανέβω στη σκηνή με καινούργιο τρένο, καινούργιες αποσκευές και ευτυχώς όπως φαίνεται και ελπίζω νέους μαγικούς προορισμούς… εξάλλου μέσα στα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα δεν έχουμε ειλικρινά κανένα άλλο δρόμο από τη δημιουργικότητα».

Info:

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter