Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «χάνει» επιλεκτικά τη μνήμη του…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας «χάνει» επιλεκτικά τη μνήμη του…

Δεν έχει περάσει ένα 24ωρο από την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης και τα πρώτα συμπεράσματα αρχίζουν να διαμορφώνονται.

Έτσι λοιπόν ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη την ώρα που ανακοίνωνε τα ονόματα, μάλλον είχε κοντή μνήμη ή απλά, προτιμούσε να μην έχει μνήμη.

Ήταν η στιγμή που ανακοίνωνε το όνομα του υφυπουργού Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για τον πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Κράνη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από το Δικαστικό Σώμα μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Όταν δύο χρόνια πριν η Βασιλική Θάνου, μετά την συνταξιοδότηση της από το Δικαστικό Σώμα, αναλάμβανε, αμισθί, προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, για την Νέα Δημοκρατία ήταν «μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία, θεσμική εκτροπή, σκοτεινό σχέδιο».

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάληψη καθηκόντων από την πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Αρείου Πάγου μετά τη συνταξιοδότησή της.

Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρκείται σε σύμβουλο αλλά τοποθετεί τον Δημήτρη Κράνη και στην κυβέρνηση, σε σχετικό μάλιστα υπουργείο, εκείνο της Δικαιοσύνης.

Αλλά ανάμεσα στους επικριτές της κυρίας Θάνου και βέβαια του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας…

Τότε είχε ανεβάσει στο Twitter:

«#Greece: Όταν η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Θάνου, γίνεται υπάλληλος του Πρωθυπουργού #Tsipras, κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο #Syriza»

Από κάτω βέβαια ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης του θύμιζε την περίπτωση του Χαράλαμπου Αθανασίου που από Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατέληξε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά (2012).

Προφανώς η επιλεκτική μνήμη του κυρίου Πέτσα κινείται στα μικροκομματικά όρια…

Θυμάται ό,τι συμφέρει το κόμμα και ασκεί κριτική μόνον με κομματικά κριτήρια και ψηφοθηρικούς λόγους! 

Διαβάστε επίσης: Θάνου: Δεν μπορούν να μου καταλογίσουν πελατειακή σχέση – Αναλαμβάνω χωρίς αμοιβή

Διαβάστε επίσης: Μαξίμου σε ΝΔ: Χυδαιολογείτε και προσβάλλετε για το θέμα της Βασιλικής Θάνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter