Ο Κυρανάκης λέει με θράσος ότι η ανεργία στους νέους οφείλεται στη… λάθος σύνταξη του βιογραφικού τους! (Video)

Ο Κυρανάκης λέει με θράσος ότι η ανεργία στους νέους οφείλεται στη… λάθος σύνταξη του βιογραφικού τους! (Video)

Η ανεργία στους νέους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ψάχνουν για δουλειά, στο ότι δεν φτιάχνουν σωστά το βιογραφικό τους και στο ότι τα περιμένουν όλα από το κράτος ζητώντας ρουσφέτια, σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη. 

Συγκεκριμένα ο  κ. Κυρανάκης, με περίσσιο θράσος είπε:

«Πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να κάνουν μία σωστή δόμηση βιογραφικού». Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι η νέα γενιά πρέπει να μπει «σε μία νέα νοοτροπία για το πώς να ψάχνει δουλειά και να μην τα περιμένει όλα από το κράτος». 

Κατά τον κύριο Κυρανάκη λοιπόν, οι νέοι σήμερα, τα περιμένουν όλα έτοιμα από το κράτος, βαριούνται και είναι ανίκανοι να φτιάξουν σωστά το βιογραφικό τους. Για αυτούς τους λόγους δεν βρίσκουν δουλειές. Όχι επειδή δεν υπάρχουν. 

Ας ενημερώσουμε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι οι νέοι σε αυτή τη χώρα δεν τρέχουν στα πολιτικά γραφεία παρακαλώντας για μία θεσούλα, δουλεύουν ανασφάλιστοι σε μεγαλοεπιχειρηματίες και ευυπόληπτους για το γαλάζιο κράτος εργοδότες, δουλεύουν ώρες ατελείωτες χωρίς να τις πληρώνονται, σερβίρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον ίδιο και την παρέα του σε κάποιο μπιστρό στην Κηφισιά, λιώνουν τα πόδια τους στους δρόμους μοιράζοντας φυλλάδια και τρώνε βροχές και κρύο πάνω σε μηχανάκια κάνοντας ντελίβερι. 

Προς ενημέρωση του κυρίου Κυρανάκη  σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat που αφορούν στον Μάιο του 2020 το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα ήταν 17% από 15,7% τον Απρίλιο, ενώ στους νέους κάτω των 25 ετών η ανεργία ήταν 37,5% τον Μάιο από 32,6% τον Απρίλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter