Ο Κυρανάκης ξαναχτύπησε και εμφανίστηκε… σοσιαλιστής! (Video)

Ο Κυρανάκης ξαναχτύπησε και εμφανίστηκε… σοσιαλιστής! (Video)

Τελικά αυτή η κυβέρνηση θα διεκδικήσει τα χρυσά βατόμουρα και οπωσδήποτε πρώτη θέση στο βάθρο της ασυναρτησίας και της προπαγάνδας.

Μόνον που πλέον, έχει γίνει γραφική αφού ούτε και τα ψεύδη και η πολυλογία μπορεί να κρύψει την αποστροφή της προς τα λαϊκά στρώματα, τη συνεχή ενίσχυση του πλούτου και την κοπιώδη προσπάθειά της να δείξει «λαϊκό πρόσωπο».

Τελευταίο επεισόδιο η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο Kontra και τον Γιώργο Μελιγγώνη όπου ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έμεινε στήλη άλατος όταν άκουσε τον Κυρανάκη να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης του… Ούλωφ Πάλμε…

Μετά την ιδέα του Στέλιου Πέτσα να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί… μαρξιστική πολιτική, ο Κ. Κυρανάκης ήρθε να μας πει πως η κυβέρνηση παίρνει χρήματα από τους πλούσιους για να τα δώσει στους… φτωχούς. Κάτι σε μοντέρνα έκδοση του Ρομπέν των Δασών δηλαδή!

«Η Κυβέρνηση όμως έκανε μία επιλογή. Ότι θα στηρίξει δυσανάλογα τους πιο αδύναμους κι όχι να πάει σε οριζόντιες μειώσεις φόρων από τις οποίες θα είχαν όφελος όλοι» , είπε ο Κυρανάκης λέγοντας πως η κυβέρνηση κάνει αναδιανομή του εισοδήματος από τους πλούσιους στους φτωχούς…

Αλλά καλύτερα να παρακολουθήσετε το διάλογο γιατί… δεν περιγράφεται!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter