Ο Κυριάκος Βελόπουλος τελικά μάλλον τα μπορεί τα «πολύ ναζιστικά» – Πως τον καίει ο χρυσαυγίτης Παναγιώταρος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τελικά μάλλον τα μπορεί τα «πολύ ναζιστικά» – Πως τον καίει ο χρυσαυγίτης Παναγιώταρος

Απ’ ότι φαίνεται τελικά ο Κυριάκος Βελόπουλος τα μπορεί τα… «πολύ ναζιστικά», σε αντίθεση με όσα δήλωνε πρόσφατα προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους πως το κόμμα του ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά την ανάρτηση του υπόδικου χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρου στα social media, στην οποία αναφέρει πως ο Κυριάκος Βελόπουλος τον παρακαλούσε να κατέβει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2015.

Συγκεκριμένα ο υπόδικος νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, έγραψε:

«Αντιναζί Βελόπουλος στον ΣΚΑΪ: Σκοπός μου να εξαφανίσω τους Ναζί της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή! Για πες μας βρε Κυριάκο ποιος τηλεκομπογιαννιτης μου ζητούσε (παρακαλούσε) να κατέβει μαζί με τους Ναζί στις εκλογές του Γενάρη του 2015; Θες να σου θυμίσω μέρος και τι παραγγείλαμε;»

Η ανάρτηση ήρθε σε απάντηση των δηλώσεων περί εξαφάνισης των Ναζί από την Ελλάδα, του ακροδεξιού – μην ξεχνιόμαστε- Βελόπουλου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βελόπουλος, αφού εξέφρασε την επιθυμία του να χτίσει τοίχος αλα Τραμπ στον Έβρο και να φτιάξει ναρκοπέδιο για τους Τούρκους, είπε μεταξύ άλλων πως θα ήταν περήφανος αν εξαφάνιζε τους ναζί από τη χώρα γιατί άλλωστε τα… «πολύ ναζιστικά» δεν τα μπορεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter