Ο Κυριάκος ενοχλείται από τους αντιεξουσιαστές αλλά όχι από το Γεωργιάδη που ασελγούσε σε ανήλικα

Ο Κυριάκος ενοχλείται από τους αντιεξουσιαστές αλλά όχι από το Γεωργιάδη που ασελγούσε σε ανήλικα

Το Αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου, όπως είπε να εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις το βράδυ του Σαββάτου με βόμβες μολότοφ κατά του Αστυνομικού Τμήματος σε έναν από τους πιο τουριστικούς δρόμους της Αθήνας.

«Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή στη βία», είπε στους αστυνομικούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γενικά πάντως ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται ότι έχει μία έμφυτη εμπάθεια με τα Εξάρχεια και τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά καιρούς έχει τοποθετηθεί δημόσια εναντίον τους ενώ έχει κατηγορήσει και την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει σε εστία ανομίας τα Εξάρχεια. Ο ίδιος μάλιστα έχει υποσχεθεί όταν εκλεγεί θα «καθαρίσει τα Εξάρχεια».

Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος της ΝΔ να δείχνει επανειλημμένα την αντίθεση του για τα Εξάρχεια, δεν έπραξε όμως το ίδιο με την περίπτωση του φίλου και συνεργάτη του Νίκου Γεωργιάδη. Αν και υπήρχαν καταγγελίες στη Μολδαβία για τη δράση του κ. Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον απομάκρυνε προσχηματικά μόνο για τα μάτια του κόσμου μετά τα δημοσιεύματα του Hot Doc το 2016. 

To παραδέχτηκε άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της δίκης του όταν είπε πως ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε να κάτσει κανά δυο μήνες στην άκρη μέχρι «να σκάσει και να καθίσει αυτή η ιστορία». Δηλαδή για τον πρόεδρο της ΝΔ σημασία δεν είχαν οι ειδεχθείς πράξεις του φίλου του αλλά το πώς αυτό θα φαινόταν στην κοινωνία και κατ΄ επέκταση στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter