Ο Κυριάκος έχασε την ταμπακιέρα από τα νεύρα του

Ο Κυριάκος έχασε την ταμπακιέρα από τα νεύρα του

Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και οι… 11 μειώσεις στις συντάξεις δεν τον αφήνουν. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν τους αρέσει στη ΝΔ. Έντεκα φορές μείωσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις συντάξεις. Κι αντί να είναι σεμνός και προσεκτικός, για το πετσόκομμα των συντάξεων, εγκαλεί την κυβέρνηση για τα δικά του ανομήματα. Ω καιροί, ώ ήθη!

Για την ταμπακιέρα, βέβαια, ούτε κουβέντα. Μόνο ύβρεις, ανακρίβειες και ψέματα στην απέλπιδα προσπάθειά του να βγάλει από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει, το κόμμα του και το οποίο παρεμπιπτόντως επί ημερών του έχει γίνει ένα κακό αντίγραφο του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

Ούτε καν για τις φιλικές του σχέσεις με τον Φρουζή της Νοβάρτις, που αποκάλυψε το Documento, δεν είπε την αλήθεια. Με εξαίρεση αυτό που του ξέφυγε ότι συνάντησε δύο φορές τον Φρουζή, κατά τα λοιπά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Για την οικονομία και το τέλος των μνημονίων, ήταν απλά τραγικός. Για ακόμη μια φορά.

Για το Μακεδονικό πάλι φόρεσε τη προβιά του εθνικιστική λαϊκιστή, προκειμένου να ικανοποιήσει τον Σαμαρά, τον Αδωνη και την ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ. Και τα κατάφερε.

Το πιο απογοητευτικό ωστόσο ήταν ότι ακούγοντας κανείς τον Κ. Μητσοτάκη να μιλά για το προσφυγικό δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν αυτός ήταν ο αρχηγός της ελληνικής δεξιάς που μιλούσε ή μήπως ο Όρμπαν κι ο Κουρτς μαζί… Θλιβερή εικόνα. Μόνο ο Σαμαράς θα μπορούσε να ήταν χειρότερος από τον Μητσοτάκη, αν και γι΄ αυτό υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις. Ίσως ο μαθητής (Κυριάκος) να έχει ξεπεράσει τον δάσκαλο (Σαμαρά). Σε όλα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter