Τετραήμερο στις ΗΠΑ για τον πρωθυπουργό μετά τα τριήμερα στα νησιά και σε βίλες φίλων

Τετραήμερο στις ΗΠΑ για τον πρωθυπουργό μετά τα τριήμερα στα νησιά και σε βίλες φίλων
PHOTO INSTAGRAM kyriakos_

Μετά τις τριήμερες αποδράσεις στα ελληνικά νησιά ή στις βίλες φίλων επιχειρηματιών για να βγει το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από σήμερα φεύγει για τετραήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε στο μπρίφινγκ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, «ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί σήμερα για τις Η.Π.Α. Το ταξίδι του έχει αποκλειστικά ιδιωτικό χαρακτήρα. Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Η.Π.Α. για να εγκαταστήσει την κόρη του, που ξεκινά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο και θα βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά του την Δευτέρα».

Η προκάτοχός του κ.  Μητσοτάκη, Αριστοτελία Πελώνη, δεν ενημέρωνε για το πρόγραμμα «του ιδιώτη πρωθυπουργού». Ο κ. Οικονόμου πάλι δεν έχει ενημερώσει για την «εξαφάνιση» του πρωθυπουργού το προηγούμενο τριήμερο, που το πέρασε στην βίλα του ιδιοκτήτη γνωστού ΜΜΕ.

Αυτή την φορά ενημέρωσε, αφενός για να αποφύγει επικρίσεις για την απουσία και αφετέρου επειδή ο σκοπός είναι καλός, η εγκατάσταση της κόρης του στο Πανεπιστήμιο. Βοηθά άλλωστε για να προβληθεί το προφίλ του πρωθυπουργού σαν καλού πατέρα και οικογενειάρχη.

Πάντως χιλιάδες νέοι στην ηλικία της κόρης του έμειναν εκτός ελληνικών πανεπιστημίων λόγω του αποκλεισμού που τους επέβαλε και φυσικά δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τα ακριβά δίδακτρα των ξένων Πανεπιστημίων – ούτε πατέρα πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος και τα παιδιά τους.

Ορισμένοι από αυτούς δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε καν τα δίδακτρα των κολλεγίων, για τα οποία έγιναν όλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter