Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδικαιούχος σε λογαριασμούς της Alpha Bank

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνδικαιούχος σε λογαριασμούς της Alpha Bank

Μία άκρως περίεργη αλλά και ανησυχητική αποκάλυψη κάνει σήμερα το documentonews.gr. Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μπαίνοντας το πρωί στο e-banking της Alpha Bank προκειμένου να πληρώσει λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας διαπίστωσε έκπληκτος ότι συνδικαιούχος στο λογαριασμό του μαζί με τη σύζυγό του ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως λέει στο documentonews.gr τηλεφώνησε αμέσως στην τράπεζα ρωτώντας για το περίεργο συμβάν και έλαβε την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβαίνει.

Ωστόσο ο ίδιος είχε προνοήσει και είχε κρατήσει το αποδεικτικό το οποίο δημοσιεύει το documentonews.gr όπου φαίνεται καθαρά πως στο όνομα των συνδικαιούχων, μαζί με τη σύζυγό του καταγγέλλοντα, υπάρχει και το όνομα Κ. Μητσοτάκης.

Είναι προφανές ότι άγνωστοι χάκαραν τα συστήματα της Τράπεζας βάζοντας σε άγνωστο πόσους λογαριασμούς συνδικαιούχο το όνομα του Πρωθυπουργού.

Ωστόσο πέρα από το αστείο του όλου θέματος υπάρχει και μία άκρως επικίνδυνη πτυχή και ένα τεράστιο κενό ασφαλείας αφού οποιοσδήποτε μπορεί να χακάρει τα κεντρικά μιας μεγάλης Τράπεζας να βάλει οποίο όνομα θέλει συνδικαιούχο σε όποιον λογαριασμό θέλει και ενδεχομένως με μία πλαστή ταυτότητα να προχωρήσει σε ανάληψη από υποκατάστημα της Τράπεζας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter