Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στο TikTok για να διαχειριστεί την αποδοκιμασία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στο TikTok για να διαχειριστεί την αποδοκιμασία

Μπορεί να μη ζήτησε συγγνώμη για τις φωτιές, τις πυρκαγιές, το ότι βρισκόμαστε στον πάτο της ελευθερίας του Τύπου και για τόσα άλλα αλλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη από τη «νεολαία» του TikTok που την ξέχασε και υποσχέθηκε την επιστροφή του στο δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

Ο ίδιος λέει πως είχε συνδέσει το συγκεκριμένο μέσο με ευχάριστες στιγμές. Οπότε, λογικό, μετά από τόσες καταστροφές δεν είχε να πει κάτι!

Ο ίδιος ωστόσο αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει στο TikTok

«Γιατί ακούτε πράγματα που δεν ισχύουν, για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι. Γι αυτό επιστρέφω (…) για να σας λέω με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συνέβη», αναφέρει στο σύντομο βίντεο.

Ο ίδιος φαίνεται πως γνωρίζει για τις αντιδράσεις αφού παραδέχεται πως «κάποιοι από σας μπορεί να βγάζετε φλύκταινες» καλώντας τους να κάνουν μια προσπάθεια «αυτό το θυμό να το μετατρέψουμε σε ένα δημιουργικό διάλογο». Καλεί λοιπόν τους νέους να του κάνουν ερωτήσεις, να πάρουν απαντήσεις, να έχουν ένα διάλογο.

Το μόνο συμπέρασμα είναι πως η ομάδα επικοινωνίας του χτύπησε το καμπανάκι μετά από τρεις και πλέον μήνες αποτυχημένης διαχείρισης κρίσεων με τεράστιες καταστροφές, αύξηση των αντιδράσεων και των αποδοκιμασιών.

@kyriakosmitsotakis_Έχουμε να τα πούμε καιρό.♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές. Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος. Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι. Γι’ αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο. Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter