Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει διακοπές γιατί κουράστηκε από «το τίποτα»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει διακοπές γιατί κουράστηκε από «το τίποτα»!
Φωτογραφία: Instagram

Του έπεσαν πολύ βαριά τα τόσα ψέματα μετά και τις τόσες αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα πιο βαριά αν συμπεριλάβεις και πόσα ψέματα και αποκαλύψεις προσπάθησαν να κουκουλώσουν μέσα σε δύο και κάτι χρόνια στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο λόγος βέβαια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παριστάνει τον πρωθυπουργό μιας ευρωπαϊκής χώρας ενώ προσπαθεί να γίνει CEO πολυεθνικής επιχειρηματικών συμφερόντων και τροχονόμος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από το οποίο απομακρύνει όλους τους αντιφρονούντες έτσι ώστε όλοι να τον αποκαλούν Μωυσή, Παντοκράτορα και… Θεόσταλτο.

Και επειδή «θα έτρωγε πολύ ξύλο» αν πήγαινε στο εξωτερικό για ολιγοήμερες διακοπές – όπως είχε αρχικά διαρρεύσει – κατέβασε τον πήχη και προτιμά (όπως διαβάζουμε) την «γραφική Ήπειρο» για να ξαποστάσει χειμωνιάτικα.

Εκεί πηγαίνει για «να περάσει λίγες χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά του, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, αν και εννοείται πως το κινητό του τηλέφωνο είναι συνεχώς ανοικτό…»

Θα μπορούσε βέβαια να πάει στο σπίτι του στα Χανιά, στο σπίτι του στην Τήνο ή στο σπίτι του στο Παρίσι και όπου αλλού έχει σπίτια το ευρύτερο πρωθυπουργικό τζάκι που παριστάνει τους αντικρατιστές αλλά απομυζεί εδώ και δεκαετίες τον κρατικό κορβανά. Η Ήπειρος όμως ψηφίζει και μάλλον θα χρειαστεί και την τελευταία ψήφο…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός πάει να σκεφτεί γιατί ο αρχηγός του αξιωματικής αντιπολίτευσης του χάλασε τη σούπα ζητώντας εκλογές «εδώ και τώρα» ενώ στο θέμα της πανδημίας το μπάχαλο είναι προφανές και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα έχουν πλέον ξεφύγει με το «Μητσοτάκη γ……..» να φαντάζει νηπιαγωγείου!

Λίγο του τα χάλασε ο θάνατος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια γιατί -σύμφωνα με πληροφορίες- θα αναγκαστεί να επιστρέψει για λίγο, αλλά ο κατά τα άλλα ανέμελος πρωθυπουργός δεν πτοείται.

Και όπως λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος:

«Ενοχλούνται κάποιοι που ο Πρωθυπουργός των 9.284 κρουσμάτων και δεκάδων νεκρών ημερησίως έφυγε για διακοπές στο Ζαγόρι.  Σιγά.  Θα μπορούσε να είχε πάει και στο Γκστάαντ. Η στο Άσπεν. Τι θα λέγανε τότε; Άκου εκεί… Έμεινε εντός συνόρων για να δείξει… ενσυναίσθηση…»

Η αλήθεια είναι πως ένα Γκστάατ θα ήταν του επιπέδου του, αλλά ας όψεται ο λαουτζίκος…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter