Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να μιμηθεί τον Στέφανο Κασσελάκη και έμεινε στην προσπάθεια!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να μιμηθεί τον Στέφανο Κασσελάκη και έμεινε στην προσπάθεια!

Τελικά σιγά-σιγά αποκαλύπτεται ποιοι ήταν οι λόγοι για τον τόσο πόλεμο που έκαναν τα συστημικά ΜΜΕ του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη.

Δεν ήταν μόνον το προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη, πιο νέο, πιο άφθαρτο, πιο άμεσο. Δεν ήταν πως ο «γκόμενος» (ζητάμε συγγνώμη για την ορολογία) θα έχανε τα υποτιθέμενα πρωτεία από κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να πει τις επιλογές του και κινείται συνέχεια ανάμεσά μας.

Απλά η αμεσότητα στους νέους του «Στέφανου» και η αποδοχή του σε συνδυασμό με το ότι οι πολιτικές του επιλογές είχαν διεισδυτικότητα και αποδοχή θορύβησαν  όπως και όλη η εικόνα του και η ηλικία του τού έδινε προβάδισμα, μαζί με την απήχηση στο μη προνομιούχο αλλά και τον ομογενή.

Και η επόμενη σελίδα πλησιάζει το γελοίο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί στο TikTok να μιμηθεί, να γελάσει και να πλησιάσει τους νέους. «Μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους να φαίνομαι πιο νεανικός», λέει ο ίδιος. Πολλά τα σχόλια από κάτω με κάποιον να του γράφει να δώσει το username για να τον προσθέσει στο Playstation.

Με Buget Hut και skateboard προσπαθεί να μιμηθεί για να διαφημίσει το Youth Pass, αποτυγχάνοντας. «Από την ελκυστικότητα στη γελοιότητα, ένα καπέλο δρόμος» φέρεται να σχολίασαν σχολίαζαν βουλευτές της ΝΔ.

Δεν μπορείς να παραστήσεις αυτό που δεν είσαι. Και βέβαια τα γέλια στη ΝΔ ξεκίνησαν γιατί μόνο για γέλια είναι.

Γενικά ο πρωθυπουργός δεν το ’χει με την ανθρώπινη επαφή και ό,τι και να κάνει φαίνεται στημένο. Ακόμα και το γέλιο βγαίνει εικονικό και συχνά ειρωνικό!

 

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε επίσης:

 

Κύρτσος: Οι καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών καλύπτονται από Στουρνάρα και κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δημοσκόπηση: Κάτω από τον πήχη το νέο κόµµα Αχτσιόγλου – Χαρίτση

Τερατούργημα Φλωρίδη: Ολοι στη φυλακή ακόμη και για μικροεγκλήματα

Δώρο Χριστουγέννων: Ξεκινά η καταβολή για τους ανέργους – Οι ημερομηνίες για συνταξιούχους και ιδιωτικό τομέα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter