Ο Κυριάκος μοιράζει ΔΕΚΟ σε νεοδημοκράτες καταστρατηγώντας τις θεσμικές διαδικασίες – Τι πρότεινε στον Μαρκογιαννάκη (Video)

Ο Κυριάκος μοιράζει ΔΕΚΟ σε νεοδημοκράτες καταστρατηγώντας τις θεσμικές διαδικασίες – Τι πρότεινε στον Μαρκογιαννάκη (Video)

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για «άριστους» ή για αδιάβλητες διαδικασίες επιλογής τους, την ίδια ώρα που θέλει μικρότερο «κράτος» και μικρότερο «Δημόσιο», προτείνει ή καλύτερα μοιράζει «θέσεις» σε αυτό για να βολέψει τους νεοδημοκράτες, χωρίς καν να σέβεται τις προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες. 

Με τον τρόπο αυτό βέβαια «καπελώνει» στην κυριολεξία τα αρμόδια θεσμικά όργανα που επιλέγουν τα άτομα για τις θέσεις αυτές, με βάση γνώσεις, βιογραφικά, εμπειρία, ποιότητα και ήθος. Αρμόδια όργανα που προβλέπονται από τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας!

Το θράσος και η υποκρισία πλέον είναι φανερό όταν την ίδια ώρα μιλά για αριστείες και αξιοκρατία!

Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες αυτοαναιρούνται με τις ίδιες τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις τους.

Οι αρμόδιες επιτροπές της Βουλής πάνε περίπατο γιατί θυσιάζονται στην μεγαλομανία και το πάθος για εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη που δίνει τον τελευταίο αγώνα για την παλινόρθωση της διαπλοκής και της διαφθοράς που για δεκαετίες καταδυνάστευε τη χώρα απομυζώντας 100άδες δισεκατομμύρια και καταδικάζοντας τον λαό.

Και ακριβώς αυτό, παραδέχθηκε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης».

Ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας να τον «πάψει» από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και αφού τον απέφευγε για καιρό του πρότεινε ανταλλάγματα… γιατί έτσι βολεύει τους μικροκομματικούς διαπλεκόμενους σχεδιασμούς του. 

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε στα Χανιά στις 19 Αυγούστου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης «έδωσε» στην κυριολεξία τον πρόεδρο του κόμματος:

«Στο ραντεβού ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να κάνει ανανέωση και έτσι εγώ δεν είχα θέση στο ψηφοδέλτιο. Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή οποία Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα».

Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως δέχτηκε πιέσεις για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, ενώ όπως είπε την πρόταση του την έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δέχτηκα πιέσεις να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος… Δεν το δέχτηκα γιατί ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικός… Μου το πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως έχει δεχθεί κρούσεις από άλλα κόμματα.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε τις ανεπίσημες επαφές του με άλλα κόμματα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του σαν «ξερολούκουμο».

«Μόνο από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν έχω δεχθεί οχλήσεις. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, αφήνοντας πάντως ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν αλλάξει στάση στο πρόσωπό του, το κόμμα.

«Στην πολιτική ποτέ δεν λες ποτέ. Αν συνεχίσει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η εκτίμηση στο πρόσωπό μου είναι μηδενική και ότι η προσβολή των ανθρώπων που πιστεύουν στο πρόσωπό μου είναι απεριόριστη», είπε χαρακτηριστικά.

Προφανώς, για τον Κυριάκο Μητσοτάκης το «κράτος» και το «Δημόσιο» είναι πολύ καλά όταν βολεύονται «ημέτεροι»! 

Είναι σαφές πλέον πως εννοεί την αριστεία και την αξιοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια νόμους και Σύνταγμα! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter