Ο Κυριάκος νομίζει ότι ο Κορυδαλλός είναι στη δυτική Αττική

Ο Κυριάκος νομίζει ότι ο Κορυδαλλός είναι στη δυτική Αττική

Ο Doctor, που δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση για την… υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και της ΟΣΕ-ΓΑΙΑΟΣΕ για την παραχώρηση του οικοπέδου του παλιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ στον δήμο και τη μετατροπή του σε πάρκο τεχνολογίας, πολιτισμού και αναψυχής. 

Στην ίδια εκδήλωση πήγε και ο πρωθυπουργός. Κάποια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που, όπως είπε, έχει για τη δυτική Αθήνα όπου κατεβαίνει βουλευτής από το 2004, το οποίο πιστοποιείται, είπε, και από «την πάρα πολύ σημαντική και σημειολογικά νομίζω εξαιρετικά αξιόλογη απόφασή μας να μετακινήσουμε τις φυλακές Κορυδαλλού». 

Εδώ όμως έπεσε πολύ γέλιο (κρυφό πάντα), διότι ο Δήμος Κορυδαλλού δεν ανήκει στη δυτική Αθήνα αλλά στον Πειραιά! Αφήστε που η κατεδάφιση της μάντρας των γυναικείων φυλακών επί της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη στις 25 Ιουλίου 2017, για να γίνουν τα δέκα στρέμματα χώρος πρασίνου και αναψυχής, ήταν έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter