Ο Κυριάκος ο G20

Ο Κυριάκος ο G20

Η ελληνική οικονομία βουλιάζει. Ουσιαστικά η δραστηριότητα στους περισσότερους τομείς της έχει μηδενιστεί.

Τουρισμός, εστιατόρια, ταξίδια, δημόσια έργα έχουν βάλει λουκέτο. Δεν είναι λίγες οι φωνές που βλέπουν στο άμεσο μέλλον την οικονομική καταστροφή να έρχεται με βήμα ταχύ, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα μέτρα που λαμβάνει αυξάνει την ανεργία και τη φτώχεια, προασπίζοντας μόνον κάποιους ελάχιστους επιχειρηματίες.

Και όμως υπάρχει ένας άνθρωπος, μάλλον σε όλον τον πλανήτη, που ονειρεύεται την Ελλάδα στους G20. Το όνομα αυτού, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το όνειρο του το αποκάλυψε στη δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ όταν σε συνέντευξή του τον ρώτησε τι θα πει στο ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαίρ Μπολσονάρου αν τον δει στους G20. Ο έλληνας πρωθυπουργός της απάντησε ότι «ελπίζω σύντομα η Ελλάδα να γίνει μέλος των G20!».

Τώρα από που προέκυψε αυτή η σκέψη ότι η ελληνική οικονομία θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στις 20 ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη μετά την καταστροφή που έρχεται, και μάλιστα σύντομα, μόνο ο Κυριάκος μπορεί να μας το εξηγήσει.

Θυμίζει τα παλαιά χρόνια όταν στις γειτονιές στηνόντουσαν παραστάσεις του παραδοσιακού χαρακτήρα του ελληνικού θεάτρου σκιών σε διάφορες εκδοχές, Δήμαρχος, φούρναρης, ψαράς, μάγειρας, τραγουδιστής, δάσκαλος, βαρκάρης, γιατρός, καφετζής, γιαουρτάς, αστροναύτης.

Βέβαια μπορεί ο πρωθυπουργός να ξαναμίλησε και μας το κρύβει με τον εξωγήινο του Υμηττού!

Διαβάστε επίσης

H «πατάτα» του CNN/Αμανπούρ – Τι απάντησε ο Μητσοτάκης! (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter