Ο Κυριάκος σε… «parents weekend» στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;

Ο Κυριάκος σε… «parents weekend» στη Βοστώνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;

«Γυρίζοντας από Νέα Υόρκη, σύντομη στάση για parents weekend στο Boston College», έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως μας πληροφόρησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  

Nα θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός για ένα πενθήμερο είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου έκανε και κάποιες  διμερείς επαφές με άλλους ηγέτες και με παράγοντες της ομογένειας. Ωστόσο, φαίνεται πως βρήκε ιδανική την ευκαιρία να… πεταχτεί -με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;- ως την Βοστώνη όπου διαμένει και σπουδάζει ο γιος του Κωνσταντίνος, για… parents weekend, όπως ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά. Ένα τέτοιο “weekend” μάλλον πολλοί λίγοι στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν…

Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια, η νυν κυβέρνηση και τότε αντιπολίτευση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωτοστατούντος του Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και πολλών φιλικά κείμενων προς τη ΝΔ ΜΜΕ, επιχείρησαν να στήσουν μεγάλη “φασαρία” μετά το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στη Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε για δύο ημέρες και κατόπιν έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι και επαφές με επενδυτές και γαλλικές εταιρείες, για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η ελληνική πρεσβεία όσο και η γαλλική κυβέρνηση. Τότε λοιπόν είχαν μιλήσει για επίσκεψη στην… Disneyland.

Σήμερα για το “parents weekend” του Κυριάκου τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter