Ο Κυριάκος σε ρόλο Χουντίνι

Ο Κυριάκος σε ρόλο Χουντίνι

Τα πάντα πια πρέπει να περιμένουμε από την ανεκδιήγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προπαγανδίζει μέσω των καλοπληρωμένων Μέσων Ενημέρωσης ότι μπορεί να έρχεται ένας πολύ άσχημος χειμώνας για την οικονομία αλλά το 2021 όλα θα πάνε από καλά έως άριστα και η χώρα θα επιστρέψει στη δυναμική ανάπτυξη.

Μόλις όμως την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις είχαν απώλειες τζίρου 20 δις. ευρώ το τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου με ορισμένους κλάδους να χάνουν έως και 6 δις. ευρώ από αυτόν του 2019.

Μάλιστα η Εθνική Τράπεζα εκτίμησε ότι η απώλεια του τζίρου για ολόκληρο το 2020 θα φτάσει το ιλιγγιώδες ποσό των 50 δις. ευρώ, ενώ το έλλειμμα ρευστότητας που θα δημιουργήσει η κατακόρυφη πτώση της ζήτησης θα φτάσει τα 33 δις. ευρώ.

Τα δεδομένα αυτά παραπέμπουν σε πλήρη χρεωκοπία των ελληνικών νοικοκυριών και ως εκ τούτου σε χρεωκοπία της χώρας.

Ολόκληροι κλάδοι της οικονομίας δεν θα έχουν ρευστότητα για να μπορέσουν να επανεκκινήσουν την επόμενη χρονιά, αν ισχύσει το ευνοϊκότερο σενάριο σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ποτίζουν εν χορώ τον ελληνικό λαό με τρομακτικά ψέματα, προσπαθώντας να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι τόσο άσχημα που ακόμη και ένας Χουντίνι δεν θα μπορούσε να τα παρουσιάσει ως πραγματικότητα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον ρόλο του Μωυσή θέλει να παίξει και αυτό του Χουντίνι. Πολύ γρήγορα όμως με τις πολιτικές που ακολουθεί δεν θα έχει πάλκο για εμφανιστεί. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter