Επίθεση στην κυβέρνηση

Ο Κυριάκος σηκώνει το... "βάρος" των αλλαγών στα ταξί

Προσωπικά σηκώνει το βάρος των όποιων αλλαγών στο επαγγελματικό στάτους στα ταξί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος,  με αφορμή νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, επιτέθηκε εναντίον της κατηγορώντας την ότι συμπλέει με συντεχνιακά συμφέροντα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ που πρόσφατα είδε το στέλεχος του κόμματος, Πρόεδρο των ταξιτζήδων Θ. Λυμπερόπουλο, ο οποίος υπήρξε και βουλευτής της ΝΔ, να παίρνει δημόσια θέση υπέρ του Πρωθυπουργού, στη δήλωσή του υποστήριξε πως η κυβέρνηση επιχειρεί ουσιαστικά να καταργήσει το Taxibeat, καθώς «απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές και ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών, που μας γυρνούν στο χθες»

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η πλατφόρμα Taxibeat συνεργάζονται ήδη οι μισοί οδηγοί ταξί και ότι αυτή έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες.

Αναλυτικά , η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, που να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η Κυβέρνηση, όμως, τους το αρνείται. Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το Taxibeat, μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές και ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών, που μας γυρνούν στο χθες. Ο κ. Τσίπρας, που παριστάνει τώρα ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, θα πρέπει, αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα. H Νέα Δημοκρατία στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν. Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.