Ο Κυριάκος, το μπουλούκι και οι απορίες

Ο Κυριάκος, το μπουλούκι και οι απορίες

Ο λαλίστατος Κυριάκος Μητσοτάκης χάθηκε τις ημέρες της επέλασης της χιονοθύελλας από προσώπου γης, όπως τον συμβούλεψαν οι image maker, ώστε να αποσείσει από επάνω του τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διάλυση που παρουσίασε το πολλαπλώς διαφημιζόμενο δήθεν επιτελικό του κράτος.

Εμφανίστηκε, μέσω διαρροών Μαξίμου, την τρίτη ημέρα της καταστροφής, για να δώσει δωράκια εξωραϊσμού στους ταλαιπωρημένους χρήστες της Αττικής οδού και στους επιβάτες των τραίνων που πέρασαν δραματικές ώρες αποκλεισμένοι.

Το βάρος της δικαιολόγησης του αδικαιολόγητου απέραντου μπάχαλου που κρατάει ακόμη σε πολλές περιοχές της Αττικής και της είσπραξης των αποδοκιμασιών των πολιτών το ανέλαβαν οι «αξιωματικοί».

«Μπορέσαμε και κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική» δήλωσε ο Στυλιανίδης, «Μεσογείων και Μαραθώνος δεν είναι ευθύνη του κράτους» ψέλλισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «το κράτος στάθηκε όρθιο» απεφάνθη ο τρίτος Καραμανλής, και πάτησαν ταυτόχρονα το κουμπί της οργής των πολιτών.

Που είναι ο Θεοδωρικάκος που έτρεχε ασθμαίνοντας στη Θεσσαλονίκη να μάθει για τον βιασμό που κατηγορούνται γόνοι μεγαλοεπιχειρηματιών.

Που είναι ο Βορίδης, ο ακροδεξιών πεποιθήσεων υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος όλα τα δικαιολογεί και δεν ανέχεται αντίθετη γνώμη.

Μόνο ο γραφικός Αδωνης, ψέλλισε κάτι δικαιολογίες και ο πολύς Σκέρτσος που υποστήριξε ότι μαθαίνουν ακόμη στην κυβέρνηση, αυτοί οι «άριστοι».

Οσο για τον Γεραπετρίτη, αυτός δεν έχει χρόνο καθώς ασχολείται με τη μελέτη της επικοινωνίας του με τον Φουρθιώτη.

Αλλά το θράσος ξεχειλίζει από το κυβερνητικό μπουλούκι που επί των ημερών του κάηκαν «μόνο» 1,5 εκατομμύρια στρέμματα σε Αττική και Εύβοια, έχουμε 23.000 νεκρούς από την πανδημία αλλά τα μέτρα αποδίδουν, ο πληθωρισμός σπάει ρεκόρ δεκαετιών, οι αυξήσεις στην ενέργεια ξεπερνούν το 200%, έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη, ιδιωτικοποιεί όλες τις κοινωνικές δομές σε όφελος των φίλων μεγαλοεπιχειρηματιών, περιμένει σαν τον Σκρουτζ τα χρήματα του Ταμείου ανάπτυξης αδιαφορώντας επιδεικτικά για την κοινωνία.

Μετά από όλα αυτά που «πέτυχε» σε μόλις 30 μήνες, τα μέλη του βγαίνουν ανερυθρίαστα στα καλοπληρωμένα ΜΜΕ και αναρωτιούνται γιατί κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

Γιατί αν όχι τώρα πότε; Όταν ξεθεμελιώσουν τη χώρα και πουλήσουν τους κατοίκους της για σκλάβους;

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter