Ο Κυριάκος το τερμάτισε και καταγγέλλει την «κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα»!

Ο Κυριάκος το τερμάτισε και καταγγέλλει την «κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα»!

Άγνωστο αν ζει σε παράλληλο σύμπαν! Το πιθανότερο είναι να είναι τόσο στριμωγμένος που τελικά να το παίζει «τρελός», ενδεχομένως όλο και κάποιος θα τσιμπήσει!

Άγνωστο αν ζει σε παράλληλο σύμπαν! Το πιθανότερο είναι να είναι τόσο στριμωγμένος που τελικά να το παίζει «τρελός»!

Το κόμμα του και προσωπικά ο ίδιος μπορεί να μην έχει απαντήσει σε δεκάδες καταγγελίες διαπλοκής και διαφθοράς που χτύπησαν την κομματική του πόρτα αλλά και το ίδιο του το σπίτι, όπως η offshore που χρηματοδότησε ταυτόχρονα το Πρώτο Θέμα και την επιχείρηση της συζύγου του.

Για να μην μιλήσουμε για το σπίτι του Βολταίρου, για τα Πόθεν Έσχες, τις λίστες, τη Novartis, τη Siemens…

Για τον νεοφιλελεύθερο που φιλοξενεί ευχαρίστως ακροδεξιούς και ακροδεξιές θέσεις εντός της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη για όλα φταίει το κράτος… και η «διαπλεκόμενη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα»!!!

Κάποιος δεν του είπε για την επιχειρηματικότητα και τα παιχνίδια με τις τράπεζες; Τα δάνεια που κάνανε γύρους, όταν έτρωγαν με δέκα μασέλες;

Εκτός και αν καταγγέλλει αυτά που οι ίδιοι έκαναν… επί δεκαετίες (ως το 2015)

Γράφει λοιπόν: 

Πρέπει να αφήσουμε πίσω το μοντέλο της κρατικοδίαιτης διαπλεκόμενης επιχειρηματικότητας που δημιουργεί πλούτο για τους λίγους σε βάρος των πολλών. Όλοι όσοι φόρτωσαν τα δικά τους φέσια στις πλάτες των εργαζομένων & των φορολογουμένων δεν έχουν θέση στην Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Αλλά με αυτή την ανάρτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχεται ότι τόσα χρόνια γίνονταν αυτά τα πράγματα ενώ το κόμμα του ήταν στην εξουσία…

Τελικά, ο ίδιος καταλαβαίνει τι γράφει ή χρειάζεται μεταφραστή; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter