Ο Κύρτσος αποκαλύπτει το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη για την κριτική του

Ο Κύρτσος αποκαλύπτει το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη για την κριτική του

Αντιδρώντας ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος στη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την κριτική του και τη διαφοροποίηση από τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου κυρίως όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, την πολιτική στην οικονομία και τις διώξεις δημοσιογράφων και δικαστικών, μέρος του κουκουλώματος του σκανδάλου Novartis, αποκαλύπτει στο Twitter τα δύο τηλεφωνήματα που προηγήθηκαν και τις προειδοποιήσεις-απειλές ώστε να σταματήσει την κριτική.

Σημειώνει πως τον Σεπτέμβριο του 2020 έλαβε μία τηλεφωνική κλήση από τον Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου που του ζήτησε να σταματήσει την κριτική του για τις αστικές συγκοινωνίες.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος το επόμενο τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Απρίλιο του 2021 ο οποίος του διεμήνυσε την απόφασή του ότι θα διαγραφεί εάν συνέχιζε την κριτική για τα θέματα της πανδημίας.

Όπως φαίνεται το Μέγαρο Μαξίμου προτίμησε εξ αρχής την εντολή και την απειλή αντί του πιο δημοκρατικού διαλόγου με αφορμή τις διαφωνίες του.

Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος:

Η φιλελεύθερη μέθοδος Μητσοτάκη.
Σεπτ 2020: Τηλεφώνημα από Δημητριάδη:Σταμάτα κριτική για αστικές συγκοινωνίες.
Απρ 2021: Τηλεφώνημα από Μητσοτάκη.Εάν συνεχίσεις κριτική σε θέματα πανδημίας θα διαγραφείς.
Φεβ 2022: Διαγραφή αφού προηγήθηκε συκοφάντησή μου, αποκλεισμός από κρατικήTV.

 

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Κύρτσου μετά τη διαγραφή του από ΝΔ: Λάθη, παραλείψεις, χιλιάδες νεκροί, διώξεις και κουκούλωμα Novartis

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter