Ο Κύρτσος «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση: «Κι ο Μητσοτάκης στον κόσμο του»

Ο Κύρτσος «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση: «Κι ο Μητσοτάκης στον κόσμο του»

Με ιδιαίτερα σκωπτική διάθεση ανέγνωσε τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης από την Alco ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Πρόκειται για μία δημοσκόπηση που φανερώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την απογοήτευση της πλειοψηφίας του κόσμου για το κυβερνητικό έργο, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον φιλελεύθερο πολιτικό.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση Alco: Απογοήτευση για το κυβερνητικό έργο – Εκλογές βλέπει η πλειοψηφία

Μέσω μίας σειράς αναρτήσεων στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος έκανε λόγο περί «κυβερνητικού καταποντισμού» στο θέμα της ακρίβειας, σημειώνοντας ότι η υπάρχουσα πολιτική «εξυπηρετεί τα λόμπι και τους κερδοσκόπους».

«Κυβερνητικός καταποντισμός στο θέμα της ακρίβειας. 79% την κρίνουν αρνητικά και μόλις 15% θετικά(δημοσκόπηση Alco-Open). Σε λίγους μήνες οι αρνητικές κρίσεις θα είναι 90%+ Πολιτική της κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση του λόμπι,των κερδοσκόπων& η αύξηση των καταναλωτικών φόρων».

Έπειτα, ο ευρωβουλευτής σχολίασε… βιτριολικά για τη «φιλολαϊκή διάσταση της κυβερνητικής πολιτικής στα εργασιακά», τονίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο «Κρίμα η μεταρρύθμιση Χατζηδάκη».

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει αντιληφθεί την..φιλολαική διάσταση της κυβερνητικής πολιτικής στα εργασιακά. 63% των πολιτών(Alco-Open) έχουν αρνητική άποψη και μόλις 23% θετική. Κρίμα η «μεταρρύθμιση» Χατζηδάκη».

Όσο για το φλέγον ζήτημα της υγείας, εν μέσω έξαρσης νέου κύματος πανδημίας, ο Γιώργος Κύρτσος σημείωσε ότι η πλειοψηφία κρίνει αρνητικά την κυβερνητική πολιτική, αλλά… «ο Μ (σ.σ Μητσοτάκης) στον κόσμο του».

Στον αυτοθαυμασμό Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την «αναβάθμιση» του ΕΣΥ,απάντησε η ελληνική κοινή γνώμη.
63% κρίνουν αρνητικά την κυβερνητική πολιτική στην Υγεία και 29% θετικά.(Alco-Open).
Ο Μ στον κόσμο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter