Ο Κύρτσος παραδέχεται τη μιντιακή υπεροπλία της κυβέρνησης (Video)

Ο Κύρτσος παραδέχεται τη μιντιακή υπεροπλία της κυβέρνησης (Video)

Μπορεί να ήθελε να πει την αλήθεια αλλά… είπε τη μισή αλήθεια ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (και αρκετές φορές επικριτικός στους κυβερνητικούς χειρισμούς) Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνομιλία του on camera στο Kontra Channel παραδέχθηκε το πασιφανές αλλά –ομολογουμένως- προστάτευσε την κυβέρνηση στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τα ψευδή πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους.

«Επικοινωνιακά δεν είναι κυρίαρχος ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται και η επικοινωνία» είπε ο Γιώργος Κύρτσος σχετικά με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν διαθέτει επικοινωνιακή υπεροπλία, επομένως το θέμα δεν βγαίνει προς τα έξω.

«Γιατί επιμένει τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα; Διακρίνω μία πολιτική αμηχανία. Προσπαθεί να κατασκευάσει μία εικόνα με το ζόρι που δεν έχει τις προϋποθέσεις. Επικοινωνιακά δεν είναι κυρίαρχος ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται και η επικοινωνία» είπε ο Γιώργος Κύρτσος προσέχοντας πολύ τα λόγια του.

Μπορεί κανείς να σκεφτεί πως η επικοινωνιακή υπεροπλία της κυβέρνησης έγινε τόσο με τις λίστες Πέτσα όσο και με τα δώρα στους καναλάρχες αλλά και στο μεγάλο κεφάλαιο…

Φυσικά, αυτά δεν μπορούσε να τα πει ο Γιώργος Κύρτσος και αρκέστηκε στην απλή έμμεση παραδοχή που τη διαβάζουμε κάτω από τις γραμμές γιατί εννοείται πως δεν το είπε:

Ό,τι και να λέτε, δεν το παίζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter