Ο κύβος ερρίφθη για τηλεμαχία των «5» του ΚΙΝΑΛ

Ο κύβος ερρίφθη για τηλεμαχία των «5» του ΚΙΝΑΛ

“Κλείδωσε” το debate των «5» του Κινήματος Αλλαγής στην δημόσια τηλεόραση και απομένουν διευθετήσεις για θεματολογία και τεχνικές λεπτομέρειες τηλεοπτικής παραγωγής. Δεν αλλάζει η πρόταση της ΕΡΤ σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη της τηλεμαχίας των πέντε υποψηφίων (Νίκου Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδου, Παύλου Γερουλάνου, Παύλου Χρηστίδη) στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας για την  ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Υποχώρησε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στο αίτημά του να «υπάρξει εκπροσώπηση από τους δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη επικοινωνιακή διάχυση». Έτσι, θα διεξαχθεί η τηλεμαχία των “πέντε”   -ο Γιώργος Παπανδρέου  δεν συμμετέχει – την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 22.00,    με   δημοσιογράφους που θα απευθύνουν ερωτήσεις τον Γιώργο Κουβαρά (τηλεόραση, «Action 24»), τον Τάσο Παππά (Έντυπο «Εφημερίδα των Συντακτών») και τον Παύλο Τσίμα (Ραδιοσταθμός Σκάι) ενώ συντονίστρια θα είναι η  Αντριάνα Παρασκευοπούλου (ΕΡΤ-1).

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σπύρος Καρανικόλας, εκπρόσωπος Τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου αργά το βράδυ της Πέμπτης (18.11.2021), μετά τις επαφές που υπήρξαν  για το θέμα με τους επιτελείς της ΕΡΤ,   «με κοινή απόφαση των πέντε εκπροσώπων των υποψηφίων αποδεχθήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ για διεξαγωγή του debate την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 22.00 με παρουσιάστρια την κα Παρασκευόπουλου Ανδριάνα και συμμετέχοντες δημοσιογράφους: τον κ. Κουβαρά Γιώργο, κ. Παύλο Τσίμα και κ. Τάσο Παππά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter