Ο Λαγός προκαλεί και στις Βρυξέλλες και ζητάει και τα ρέστα (…κυριολεκτικά)

Ο Λαγός προκαλεί και στις Βρυξέλλες και ζητάει και τα ρέστα (…κυριολεκτικά)

Αφού τον άφησαν να φύγει σαν κύριος, ο ναζί αρχισυμμορίτης περνά δύσκολες ώρες στις Βρυξέλλες. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας του ειδικού μητρώου στο οποίο υπογράφουν οι Ευρωβουλευτές για να επιβεβαιώσουν την επιτόπια παρουσία τους στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου και να εισπράξουν στη συνέχεια το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης (επιπλέον του μισθού τους…) που αναλογεί στις ημέρες που έχουν υπογράψει.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση η αναστολή αποφασίστηκε λόγω της δραματικής επιδείνωσης της κατάστασης με την πανδημία στο Βέλγιο.

Έλα όμως που η απόφαση του κακοφάνηκε του συμμορίτη! Επιστρατεύοντας όλο το θράσος που διαθέτει, ζητά να βρεθεί τρόπος να λειτουργεί το μητρώο καθώς όπως λέει προκλητικότατα “είναι άδικο να στερούνται οι ΕΒ την ημερήσια αποζημίωση που δικαιούνται”.

Κακούργα ζωή, τον αδίκησες το Γιάννη το Λαγό.

Κάποιος να του εξηγήσει με τρόπο ότι η μεγαλύτερη αδικία είναι που πίνει μπύρες στις Βρυξέλλες αντί να έχει πάρει το δρόμο για τη φυλακή μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασθέντες για τη δράση της συμμορίας που παρίστανε το κόμμα.

Αλλά ας όψονται αυτοί που τον άφησαν να φύγει σαν κύριος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter