Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο

Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και αγαπημένο του φίλο, Θάνο Μικρούτσικο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ήταν κι από τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλευόταν, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

«Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δεν έκανε σκόντο στην τέχνη, δεν ασπάστηκε ποτέ τίποτα φθηνό. Ένας άνθρωπος ωραία κάθετος», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και αρκετές φορές θεατρικά με τον σπουδαίο δημιουργό.

«Εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι», συμπλήρωσε συγκινημένος.

«Ήταν δυνατός, ευφυής. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά!», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος εν συνεχεία.

«Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”», είπε.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον Θάνο Μικρούτσικο όταν τον επισκέφθηκε στο Metropolitan. «Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε», κατέληξε.

Πηγή: altsantiri.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter