Ο λαός… στο Μέγαρο (Photos)

Ο λαός… στο Μέγαρο (Photos)

Tα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου

Μαθητές, καθηγητές, θεραπευτές, μέλη καλλιτεχνικής κίνησης ΑμεΑ, κοινωνικούς λειτουργούς, ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους, απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα, ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι, προσκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, για να ακούσουν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Μουσικές μελωδίες και ευχές για μια ακόμα καλύτερη χρόνια πλημμύρισαν σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών «Metallo» άνοιξε το δρόμο ψάλλοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα προς τιμή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους του στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός πριν τους καλωσορίσει στο εσωτερικό του χώρου είχε θερμή συνομιλία με αρκετούς ενώ διάχυτες ήταν και οι παιδικές φωνές. Με βασικό αίτημα μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό.

Θερμό ήταν το καλωσόρισμα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και από την σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζίανα η οποία υποδέχτηκε δια χειραψίας τον κάθε ένα ξεχωριστά δίνοντας τις δικές της ζεστές ευχές για καλή χρονιά.

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση ο πρωθυπουργός τίμησε εκείνους τους αφανείς ήρωες που τη χρονιά που πέρασε είχαν σημαντική δράση σε πεδία ειδικής κοινωνικής ευαισθησίας.

Διαβάστε ακόμα: Χαμόγελα στο Μέγαρο Μαξίμου – Όταν ο Τσίπρας χορεύει με ένα μικρό κοριτσάκι (Photo)

Διαβάστε ακόμα: Τα έψαλαν στον Τσίπρα – Τα κάλαντα της αλληλεγγύης στο Μέγαρο Μαξίμου (Video)

Φωτογραφίες: Documentonews.gr




















Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter