Ο Λάρι Κινγκ «έχασε» μία από τις 7 συζύγους του

Ο Λάρι Κινγκ «έχασε» μία από τις 7 συζύγους του

O 83χρονος θρύλος των talk show αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο twitter ότι η πέθανε η πρώην σύζυγός του, Αλίν Άκινς, ένα πρώην μοντέλο του Playboy. «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, ήταν μία μεγάλη κυρία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος, που παρά την ηλικία του συνεχίζει να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, αγαπούσε τόσο πολύ την Αλίν που την είχε παντρευτεί δύο φορές. Τη μία φορά ο γάμος τους κράτησε από το 1961 έως το 1963 και τη δεύτερη φορά παντρεύτηκαν το 1967 για να μείνουν μαζί μέχρι τον 1972.Παρόλο που ο Λάρι Κινγκ έχει προς το παρόν οκτώ γάμους στο ενεργητικό του είχε παραδεχτεί ότι η Άκινς είναι μία από τις τρεις γυναίκες που αγάπησε στη ζωή του.

Μαζί είχαν αποκτήσει μία κόρη, ενώ ο Λάρι είχε φροντίσει να υιοθετήσει τον γιο που είχε εκείνη από προηγούμενη σχέση. Αν και είχαν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, οι πρώην σύζυγοι είχαν επικοινωνία και μία καλή σχέση λόγω των παιδιών τους.

Ο Λάρι Κινγκ είναι αυτόν τον καιρό με την έβδομη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, όμως δεν φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας… Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Σον Σάουθγουικ να έχει παράνομη σχέση με έναν πρώην φίλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter