Ο λάθος ελιγμός οδήγησε το αυτοκίνητο στη θάλασσα – Νεκρός ο 83χρονος οδηγός και γνωστός επιχειρηματίας της Λέσβου

Ο λάθος ελιγμός οδήγησε το αυτοκίνητο στη θάλασσα – Νεκρός ο 83χρονος οδηγός και γνωστός επιχειρηματίας της Λέσβου

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το αυτοκίνητό του με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, ο εμβληματικός επιχειρηματίας του λιμανιού, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης».

Το δυστύχημα συνέβη περί τις 3:30 όταν ο άτυχος Αντώνης Πίκουλος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του, δίπλα ακριβώς από το λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Για άγνωστους λόγος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στο λιμάνι όπου και βυθίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.

‘Αμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο νεαροί που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται εκεί, χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να έχουν αποτέλεσμα αφού το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα σε βάθος περίπου πέντε μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Τελικά περίπου στις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός, ο ναυτιλιακός πράκτορας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter