Ο λάτρης του ωραίου και του γυμνού Στέλιος Πέτσας (Photos)

Ο λάτρης του ωραίου και του γυμνού Στέλιος Πέτσας (Photos)

Λάτρης του ωραίου και του… γυμνού, είναι όπως φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Στέλιος Πέτσας, διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Ιnstagram, απ’ όπου ενημερώνει τους ακολούθους του για τις δραστηριότητές του.

Στον λογαριασμό του κ. Πέτσα ωστόσο παρατηρείται το εξής εντυπωσιακό φαινόμενο. Ο ίδιος ακολουθείται από περίπου 9.800 ανθρώπους και όπως είναι λογικό ακολουθεί λιγότερους από 650.

Αν εξαιρέσει όμως κανείς κάποια λίγα γνωστά πρόσωπα και τους λογαριασμούς οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παράδειγμα, θα διαπιστώσει ότι ο κ. Πέτσας ακολουθεί σε ποσοστό που πιθανόν φτάνει και το 90% αποκλειστικά και μόνο γυναίκες.

Θα μπορούσε να πει κανείς τις γυναίκες που δεν έχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις έχει με το παραπάνω ο εκπρόσωπός του στο Instagram.

Μάλιστα οι περισσότερες από τις κυρίες που ακολουθεί ο κ. Πέτσας, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τους αρέσει να προβάλλουν ιδιαίτερα τα κάλλη τους. Το βέβαιο είναι ένα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρέσκεται στις καλλίπυγες κόρες. 



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter