Ο Λεβέντης σε παροξυσμό απειλεί με διχασμό αν ο Κοντονής δεν καταργήσει το νόμο για την ταυτότητα φύλου!

Ο Λεβέντης σε παροξυσμό απειλεί με διχασμό αν ο Κοντονής δεν καταργήσει το νόμο για την ταυτότητα φύλου!

Αφού έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα και τελικά δεν παραιτήθηκε λόγω της υπογραφής του νόμου για την ταυτότητα φύλου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων το φυσάει και δεν κρυώνει και απειλεί ακόμα και τον πρωθυπουργό.

Μπορεί να άκουσε τα λόγια της Εκκλησίας (ή και του Παντοδύναμου) και να παρέμεινε στο Κοινοβούλιο, ακούγοντας όμως φωνές στον ύπνο του συνεχίζει τον ανένδοτο αγώνα του «υπέρ βωμών και εστιών» και κατά της ανωμαλίας(sic).

Απειλεί με διχασμό και επικαλείται θεούς και επιστήμονες, ενώ θεωρεί τον εαυτό του συνεχιστή του Γέρου της Δημοκρατίας, του Γεωργίου Μαύρου και του Πλαστήρα!

Αναφερόμενος στον νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο Real Fm δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι γενετήσια πάθηση, ούτε η ιατρική δεν λέει ότι τα άτομα αυτά γεννήθηκαν με λάθος φύλο… Ας αντιγράψουμε την Ευρώπη στην οικονομία, στις μεταρρυθμίσεις, στο να φτιάξουμε κράτος, φοροεισπρακτικό σύστημα. Εκεί πάμε τελείως πίσω και πάμε μπροστά στο να αντιγράψουμε οτιδήποτε αισχρό και ανήθικο… Εμείς θέλουμε τη στήριξη των ατόμων αυτών, αλλά δεν θέλουμε να τους πούμε στο νοσηρό τους πάθος ‘”κάντε το μεγαλύτερο” γιατί έτσι έρχεται η Πολιτεία και τους λέει “μπράβο παιδιά, να γίνουν όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα, όλοι να γίνουν στην Ελλάδα”…  Να φέρει ο Κοντονής νέο νόμο να το διορθώσει, διαφορετικά αρχίζει διχασμός».

Ερωτηθείς γιατί οδηγήθηκε στη δήλωση περί παραίτησής του ο B. Λεβέντης απάντησε μεταξύ άλλων ότι «εγώ συνεχίζοντας την παράδοση ηγετών του Κέντρου όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Γεώργιος Μαύρος, ο Νικόλαος Πλαστήρας, πιστεύω ότι η ελληνική Πολιτεία έχει όλη την εξουσία να νομοθετεί αλλά πρέπει να σέβεται και την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος… Εγώ βλέπω ότι ο κ. Τσίπρας ακολούθησε μία πορεία μίσους κατά της Εκκλησίας, ούτε καν την κάλεσε στον δημόσιο διάλογο... Το κράτος υπάρχει γιατί μία Εκκλησία πριν από κάποια χρόνια έδωσε το αίμα της, εάν είχε δώσει ο Τσίπρας το αίμα του ή ο Μητσοτάκης θα μιλάγαμε για ένα κράτος ευθύνης».

«(Δεν παραιτήθηκα) γιατί υπάρχει η λύση να δώσουν εντολή στον Κοντονή να φέρει ένα νόμο σοβαρό, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις. Δεν έγινε καμία διαβούλευση, σατράπικα. Όλα βασίστηκαν στους απόντες. Εάν οι απόντες δεν ήταν 15, δεν θα πέρναγε. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα τελευταία 100 χρόνια δεν πέρασε κανένα νομοσχέδιο. Κατά αυτόν τον ύπουλο τρόπο του κ. Τσίπρα. Θα του κοστίσει αυτό», πρόσθεσε ο B. Λεβέντης.

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter