Η κυβίστηση Λεβέντη

O Λεβέντης σε ρόλο... Άμλετ: «Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την κυβίστηση του Βασίλη Λεβέντη - σχετικά με την «ειλημμένη» απόφαση παραίτησης του από το αξίωμα του βουλευτή - πηγή που γνωρίζει καλά τα «μέσα» και τα «έξω» του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων.

Αρχικά, στους διαδρόμους της Βουλής, παραλλήλισε τη θέση του προέδρου του κόμματος με «δαχτυλίδι» που ο κ. Λεβέντης ήθελε να δώσει στον γιο του, γεγονός που παραπέμπει -κατά την ίδια πηγή- σε πρακτικές μοναρχίας και άλλων αιώνων! Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, επέκρινε και το περιβόητο κοινοβουλευτικό rotation που είχε εγγυηθεί προεκλογικά ο Βασίλης Λεβέντης, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Έπειτα, στο καφενείο, ταύτισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων με τον... Άμλετ. «Ο Άμλετ αναρωτιόταν με ένα κρανίο στο χέρι: "Να ζει κανείς ή να μη ζει;"» είπε γελώντας και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Έτσι και ο Λεβέντης... αναρωτιόταν: "Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;"».

Όταν δε έμαθε και για την τελευταία δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων αναφορικά με όσα του διεμήνυσε η εκκλησία για να μην παραιτηθεί, τότε ξέσπασε σε γέλια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.