O Λεβέντης σε ρόλο… Άμλετ: «Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;»

O Λεβέντης σε ρόλο… Άμλετ: «Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την κυβίστηση του Βασίλη Λεβέντη – σχετικά με την «ειλημμένη» απόφαση παραίτησης του από το αξίωμα του βουλευτή – πηγή που γνωρίζει καλά τα «μέσα» και τα «έξω» του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων.

Αρχικά, στους διαδρόμους της Βουλής, παραλλήλισε τη θέση του προέδρου του κόμματος με «δαχτυλίδι» που ο κ. Λεβέντης ήθελε να δώσει στον γιο του, γεγονός που παραπέμπει -κατά την ίδια πηγή- σε πρακτικές μοναρχίας και άλλων αιώνων! Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, επέκρινε και το περιβόητο κοινοβουλευτικό rotation που είχε εγγυηθεί προεκλογικά ο Βασίλης Λεβέντης, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Έπειτα, στο καφενείο, ταύτισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων με τον… Άμλετ. «Ο Άμλετ αναρωτιόταν με ένα κρανίο στο χέρι: “Να ζει κανείς ή να μη ζει;”» είπε γελώντας και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Έτσι και ο Λεβέντης… αναρωτιόταν: “Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;”».

Όταν δε έμαθε και για την τελευταία δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων αναφορικά με όσα του διεμήνυσε η εκκλησία για να μην παραιτηθεί, τότε ξέσπασε σε γέλια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter