Ο Λεβέντης του… Άδωνη αμφιβάλλει για ότι ο Κων. Μητσοτάκης ΔΕΝ ήταν συνεργάτης των Ναζί (Video)

Ο Λεβέντης του… Άδωνη αμφιβάλλει για ότι ο Κων. Μητσοτάκης ΔΕΝ ήταν συνεργάτης των Ναζί (Video)

Ο πολιτικός αρχηγός που επικαλέστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να τεκμηριώσει ότι η οικογένεια του πρωθυπουργού έπαιρνε δουλειές από τη Χούντα, υπονόησε από το βήμα της Βουλής ότι ενδεχομένως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να ήταν συνεργάτης των Ναζί, όπως ψευδώς ισχυριζόταν η «Αυριανή».

Απευθυνόμενος στον Γ. Δραγασάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε επί λέξει: «Είπατε ότι ήταν ψευδείς οι καταγγελίες για τον Φλωράκη και ότι ήταν ψευδής και η φωτογραφία του Κων. Μητσοτάκη, ότι είχε φωτογραφηθεί με Γερμανούς».

«Επιτρέψτε να έχω και κάποιες αμφιβολίες αν απεδείχθη ότι ήτανόλες αυτές οι φωτογραφίες πλαστές. Επιτρέψτε μου γιατί δεν βγήκε από κάποιο δικαστήριο. Απλά, ιστορικά εφθάρη η εντύπωση. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν θυμάμαι κάποιο δικαστήριο να είπε ότι η φωτογραφία είναι πλαστή. Να έγινε δηλαδή πραγματογνωμοσύνη» συμπλήρωσε ο Β. Λεβέντης προσπαθώντας να παγιώσει τη ρητορική «Μακελειού» στην Ολομέλεια και αποδεικνύοντας ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε επίκληση στην αυθεντία των ακροδεξιών fake news.

Υπενθυμίζεται ότι το ψευδές δημοσίευμα είχε καταρρίψει τη δεκαετία του 90’ ο Κ. Βαξεβάνης από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. 

Η πλαστή φωτογραφία της Αυριανής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter